Invoeren persoon

Webflow v1.5 © 22-11-2010

› Hoe voer ik een persoon in?

› Hoe wordt een persoon zichtbaar in andere modules?

› Welke velden heeft een persoon?

Hoe voer ik een persoon in?

Bij het invoeren van een persoon wordt een keuze veld gebruikt dat elders kan worden ingevoerd:

• Relatie categorie.

U kunt er voor kiezen om deze van tevoren in te voeren, maar het is ook mogelijk om dit na het invoeren van de persoon te doen.

1. Klik in het hoofdmenu op het onderdeel 'personen' in de module 'relaties'.
  2. Webflow opent nu de module relaties en toont de lijst personen. Klik in de knoppenbalk op het icoon 'toevoegen persoon':
  3. Webflow toont nu het scherm invoeren persoon. Voer hier tenminste de naam van de persoon in. U kunt de status op 'nieuw' laten staan.
  4. Selecteer de actie 'opslaan' en klik op de knop 'bijwerken'. De persoon wordt nu toegevoegd en krijgt automatisch een relatie nummer toegewezen.

Voorbeeld video

Hoe wordt een persoon zichtbaar in andere modules?

In andere modules zijn alleen die personen zichtbaar waarvan de status op 'actief' staat. U kunt deze status als volgt wijzigen:

1. Klik in het hoofdmenu op het onderdeel 'personen' in de module 'relaties'.
  2. Webflow opent nu de module relaties en toont de lijst personen. Klik op het tabblad 'nieuw' om de nieuw ingevoerde personen te tonen, of op het tabblad 'beëindigd' om de beëindigde personen te tonen.
  3. Zoek in de lijst de persoon op die u wilt wijzigen en klik op het bewerken icoon van deze persoon:
  4. Webflow opent nu de betreffende persoon. Zet het status keuze veld op de optie 'actief'.
  5. Selecteer de actie 'opslaan' en klik op de knop 'bijwerken'. De persoon wordt nu bijgewerkt en verschijnt daarna in de lijst 'actief'.

› Klik hier om naar het onderwerp 'de module relaties' te gaan.

› Klik hier om naar het onderwerp 'invoeren organisatie' te gaan.