Invoeren voorraad telling

Webflow v1.5 © 31-05-2010

› Hoe voer ik een voorraad telling in?

› Waarvoor kan ik voorraad tellingen gebruiken?

› Welke velden heeft een voorraad telling?

Hoe voer ik een voorraad telling in?

1. Klik in het hoofdmenu op het onderdeel 'voorraad tellingen' in de module 'voorraad'.
  2. Webflow opent nu de module voorraad en toont de lijst voorraad tellingen. Klik in de knoppenbalk op het icoon 'toevoegen voorraad telling':
  3. Webflow toont nu het scherm invoeren voorraad telling. De datum staat automatisch op vandaag. Pas eventueel de datum aan.
  4. Voer een korte omschrijving en eventueel een uitgebreide omschrijving van de voorraad telling in.
  5. Klik op het tabblad 'voorraad eindproducten' (het tweede tabblad).
  6. Webflow toont nu het tweede tabblad. Selecteer in de lijst het artikel op een positie waarvan u de voorraad wilt aanpassen.
  7. Vul de nieuwe beschikbare hoeveelheid in.
  8. Herhaal de punten 6 en 7 voor de andere artikelen die u wilt aanpassen.
  9. Klik op het tabblad 'voorraad halffabrikaten' (het derde tabblad). N.B.: als de module 'intern' niet is ingeschakeld, dan is dit tabblad niet zichtbaar. Ga dan verder bij punt 13.
  10. Webflow toont nu het derde tabblad. Selecteer in de lijst het product op een positie waarvan u de voorraad wilt aanpassen.
  11. Vul de nieuwe beschikbare hoeveelheid in.
  12. Herhaal de punten 10 en 11 voor de andere producten die u wilt aanpassen.
  13. Selecteer de actie 'opslaan' en klik op de knop 'bijwerken'. De telling wordt nu toegevoegd.

Waarvoor kan ik voorraad tellingen gebruiken?

Voorraad tellingen worden in Webflow gebruikt voor het aanpassen van de voorraad eindproducten en halffabrikaten. Eindproducten zijn artikelen die direct kunnen worden in- en verkocht. Halffabrikaten zijn (onverpakte) producten die kunnen worden gebruikt voor interne opdrachten en afhandelingen.

› Klik hier om naar het onderwerp 'lijst voorraad tellingen' te gaan.