Invoeren mail account

Webflow v1.5 © 22-11-2010

› Waarvoor kan ik mail accounts gebruiken?

› Hoe voer ik een mail account in?

› Welke velden heeft een mail account?

Waarvoor kan ik mail accounts gebruiken?

Een mail account wordt gebruikt om binnen Webflow emails via een emailadres te kunnen ontvangen en te versturen. Voor het ontvangen en versturen van emails via meerdere emailadressen zijn meerdere mail accounts dan ook noodzakelijk.

In een mail account worden alle relevante gegevens ingevoerd om mail communicatie mogelijk te maken: welk type email, emailadres, gebruikersnaam en wachtwoord en welke inkomende mailserver gebruikt moet worden. Bovendien geeft u in het mail account aan in welke mailmappen de ontvangen en verstuurde emails terecht moeten komen.

Hoe voer ik een mail account in?

1. Klik in het hoofdmenu op het onderdeel 'mail accounts' in de module 'Webflow mail'.
  2. Webflow opent nu de module Webflow mail en toont de lijst mail accounts. Klik in de knoppenbalk op het icoon 'toevoegen mail account':
  3. Webflow toont nu het scherm invoeren mail account. Voer hier de naam van het mail account in en selecteer om welk type email het gaat.
  4. Selecteer de mailmappen voor ontvangen en verstuurde emails.
  5. Vul vervolgens de inkomende server, het emailadres, de gebruikersnaam en het wachtwoord in. Deze informatie is terug te vinden in de documentatie en correspondentie van uw provider. Neem indien nodig contact op met uw provider.
  6. Selecteer de actie 'opslaan' en klik op de knop 'bijwerken'. De mailmap wordt nu toegevoegd.

Video voorbeeld