Webflow mail

Webflow v1.5 © 10-09-2009

› Hoe kom ik bij Webflow mail?

› Wat kan ik allemaal zien bij Webflow mail?

Hoe kom ik bij Webflow mail?

1. Klik in het hoofdmenu op het onderdeel 'Webflow mail' in de module 'Webflow mail'.
  2. Webflow opent nu de module Webflow mail.

Wat kan ik allemaal zien bij Webflow mail?

Bij Webflow mail ziet u aan de linkerkant van het scherm een overzicht van de mailmappen zoals u die in het onderdeel 'mailmappen' in de module 'Webflow mail' gemaakt heeft. Door te klikken op een mailmap worden - afhankelijk van de instellingen die u in het onderdeel 'mailmappen' opgegeven heeft - alle berichten getoond die u heeft ontvangen van, danwel verstuurd heeft aan al uw relaties. Klik hier voor meer informatie over het onderdeel 'mailmappen' in de module 'Webflow mail'.

In de lijst met emails wordt het volgende getoond:

1. Prioriteit ()
  2. Mail ()
  3. Bijlage ()
  4. Relatie
  5. Onderwerp
  6. Datum
  7. Grootte

De lijst is standaard aflopend gesorteerd op datum. Desgewenst kunt u de emails zelf oplopend sorteren door op een van de kolomkoppen te klikken. Nogmaals klikken op dezelfde kolomkop zal de emails aflopend sorteren op de betreffende kolomkop.

Achter elke email staat het 'popup' icoon'

Als u hier op klikt dan zal de 'popup mail lezen' openen en kunt u de betreffende email lezen, beantwoorden, doorsturen of verwijderen. Klik hier voor meer informatie over de 'popup mail lezen'.

Onder de lijst met emails wordt getoond hoeveel berichten er in de betreffende mailmap staan. Daaronder staat de link 'Nieuw bericht'. Als u hierop klikt zal Webflow de 'popup mail schrijven' openen. Klik hier voor meer informatie over de 'popup mail schrijven'.

Behalve het inzien en lezen van de ontvangen emails van en verstuurde emails aan alle relaties kunt u ook per relatie - onderverdeeld in personen en organisaties - bekijken hoeveel ongelezen emails u heeft ontvangen (nieuw), hoeveel emails u in totaal heeft ontvangen (gelezen en ongelezen) en hoeveel emails u heeft verstuurd.

Klik onder 'relaties' op 'personen' of 'organisaties'. De bijbehorende lijst wordt geopend. In de lijst wordt het volgende getoond:

1. Mail ()
  2. Nummer (relatie)
  3. Relatie (naam)
  4. Nieuw: het aantal ongelezen emails van de betreffende relatie
  5. Ontvangen: het aantal gelezen en ongelezen emails van de betreffende relatie
  6. Verzonden: het aantal verzonden emails aan de betreffende relatie

De lijst is standaard aflopend gesorteerd op nieuwe emails en oplopend op relatie(naam). Desgewenst kunt u de lijst zelf oplopend sorteren door op een van de kolomkoppen te klikken. Nogmaals klikken op dezelfde kolomkop zal de lijst aflopend sorteren op de betreffende kolomkop.

Achter elke email staat het 'bekijken' icoon

Als u hier op klikt dan zal Webflow het 'bekijken scherm' van de betreffende relatie openen. De emails in de eerste mailmap worden getoond.

Klik hier voor meer informatie over het 'bekijken scherm' van personen.
Klik hier voor meer informatie over het 'bekijken scherm' van organisaties.