Knoppenbalk

Webflow v1.5 © 01-06-2010

Na het openen van een module staat bovenaan het scherm altijd een knoppenbalk. Hiermee zijn de verschillende onderdelen van de module te bereiken. Als voorbeeld staat hieronder een ingekorte versie van de knoppenbalk van de module relaties:

De knoppenbalk is gevuld met iconen, die als knop functioneren. Als u de muis boven een knop beweegt, verschijnt er meer informatie over de actie die de knop uitvoert. De knoppenbalk bestaat altijd uit drie delen:

• Bovenaan: de algemene balk
  • Daaronder: de module balk
  • Onderaan: de informatie balk

De algemene balk

In de algemene balk staan altijd dezelfde knoppen. Dit zijn knoppen die een algemene functie in Webflow vervullen en dus altijd beschikbaar moeten zijn:

• ik wil mijn ei kwijt

Deze functie is alleen beschikbaar als de taalinstelling op 'Nederlands' staat. De knop opent een invoerscherm waar de gebruiker een opmerking in kwijt kan. Deze opmerking wordt centraal opgeslagen in het Webflow administratie systeem, waar het bekeken wordt door de Webflow helpdesk.

webflow help

Deze functie opent de Webflow help op de pagina die betrekking heeft op het geopende Webflow scherm.

open nieuw Webflow scherm

Deze functie opent een nieuw Webflow scherm. Meerdere schermen met dezelfde login zijn toegestaan vanaf één werkplek.

mijn Webflow

Deze functie opent direct de 'mijn Webflow' pagina. U hoeft dus niet eerst naar het hoofdmenu.

Webflow vandaag

Deze functie opent direct de 'Webflow vandaag' pagina. U hoeft dus niet eerst naar het hoofdmenu.

afmelden

Deze functie meldt het huidige scherm af en opent het login scherm van Webflow. Nadat u klaar bent met het gebruik van Webflow is het belangrijk dat u afmeldt, om misbruik van uw account tegen te gaan. Daarnaast wordt bij het afmelden uw werkplek vrijgegeven, zodat u op een andere werkplek eventueel weer kunt aanmelden met uw eigen account.

De module balk

In de module balk staan de knoppen die specifiek voor de geopende module zijn. Links in de balk staat in welke module u zich bevindt, rechts staan de knoppen voor het openen van de verschillende onderdelen van deze module. De knoppen zijn gegroepeerd op onderdeel en voorzien van een ondertitel. Helemaal rechts in de module balk staat de knop om terug te keren naar het hoofdmenu:

De iconen op de knoppenbalk zijn voorzien van een actie icoontje, die aangeeft welke actie de betreffende knop uitvoert:

• toevoegen object

toon de lijst objecten

geselecteerde objecten uit de lijst toevoegen

De informatie balk

De informatie balk geeft het onderdeel aan dat is geopend in de module.