Velden afbeelding

Webflow v1.5 © 21-11-2008

Tabblad: Afbeelding

Selecteer bestand

invoer: bestandselectie

verplicht bij nieuw: ja

verplicht bij bijwerken: n.v.t.

Hier selecteert u het afbeeldingsbestand dat u vanaf uw computer op de Webflow server wilt zetten. U kunt zelf het pad invullen, of met de 'bladeren...' knop naar het bestand navigeren.

Naam

invoer: tekstveld

verplicht bij nieuw: n.v.t.
verplicht bij bijwerken: ja

Hier wordt de naam weergegeven die de afbeelding op de Webflow server draagt. Tijdens het toevoegen van een bestand op de server, wordt gecontroleerd of de bestandsnaam al bestaat. Zo ja, dan wordt automatisch 'Copy_x_' toegevoegd aan de bestandsnaam, om deze toch uniek te maken. Het tekstveld is een 'alleen lezen' veld.

Type

invoer: tekstveld

verplicht: ja

Hier wordt bij het invoeren van de afbeelding automatisch het type van het bestand ingevuld door Webflow. Het betreft hier het zogenaamde 'MIME' type, dat wordt gebruikt door de internet browser. MIME staat voor 'Multipurpose Internet Mail Extensions', een formaat dat in eerste instantie voor e-mail was bedoeld, maar nu ook voor internet pagina's wordt gebruikt.

› Klik hier voor meer informatie over MIME in Wikipedia.

Grootte

invoer: tekstveld

verplicht: ja

Hier wordt bij het invoeren van de afbeelding automatisch de grootte van het bestand ingevuld door Webflow. Het betreft hier de afmeting in bytes. De maximum afmeting van een afbeelding die op de Webflow server kan worden opgeslagen is 2MB (2 miljoen bytes).

› Klik hier voor meer informatie over 'bytes' in Wikipedia.

Beschrijving

invoer: tekstveld

verplicht: nee

Hier kunt u eventueel een omschrijving van de afbeelding invoeren. Bijvoorbeeld waarvoor deze afbeelding op de Webflow server is bedoeld.