contact | route | disclaimer | site-info

Betaalmethoden in de webwinkel

Webflow © 09-07-2012

In een webwinkel verwachten klanten dat er op diverse manieren kan worden afgerekend. In Nederland is iDEAL heel populair, maar dat is over de grens niet meer bruikbaar. In het buitenland wordt veel meer met creditcard betaald. Of via Bancontact, Mister Cash, DIRECTebanking of Sofort banking.

ideal paypal bancontact-mistercash  directebanking

Het aanvragen en instellen van al die betaalmethoden kan een hele onderneming zijn. En kostbaar. Gelukkig kunnen in Webflow diverse betaalmethoden eenvoudig worden ingesteld. En uiteraard helpen wij bij het kiezen van de juiste methoden voor uw webwinkel. En begeleiden wij de aanvraag als u dat wilt.

Webflow werkt daarvoor samen met diverse aanbieders van online betaalmethoden. Zo zijn wij onlangs Certified Ogone Solution Provider geworden. Ogone biedt betaalmethoden voor de grotere webwinkel met vele transacties per dag. De kosten per transactie zijn hierbij laag.

Ook voor de kleinere webwinkel hebben wij interessante betaalmethoden. Zelfs zonder abonnementskosten kunt u al een ruime keus aan betaalmethoden aanbieden. Ook voor uw buitenlandse klanten. En als uw webwinkel groeit, stapt u moeiteloos over naar een abonnement dat beter bij u past.

» meer informatie over de Webflow webwinkel software

webflow icon nieuws

TRIOX is verhuisd
Koppeling met de KvK
Nieuwe regels voor webwinkels
meer nieuws >>

twitter icon twitter

Klik hier om het laatste nieuws van Webflow te volgen op Twitter.

klantenportaal icon mijn gegevens

Klik hier om in te loggen op uw eigen pagina in het klanten portaal.