contact | route | disclaimer | site-info

Streng beveiligd met instelbare toegang

Webflow © 30-11-2016

beveiligingAls u en uw medewerkers Webflow gebruiken dan betekent dit dat u zeer belangrijke en vertrouwelijke informatie in het programma opslaat. Het is dan ook zeer logisch dat u niet wilt dat iedere gebruiker van Webflow inzage krijgt in uw waardevolle bedrijfsgegevens. Natuurlijk kunt u (als Administrator) volledig zelf bepalen wat welke gebruiker mag zien.

Niet iedere gebruiker (medewerker) beschikt over dezelfde kennis en competenties. Zo mag bijvoorbeeld de ene gebruiker wel een bestelling invoeren, terwijl de andere bijvoorbeeld alleen de bestelling mag bekijken, en dus niet wijzigen. U kunt daarom in alle modules aangeven wat een gebruiker wel of niet mag. Als extra controle kunt u ook nog altijd zien wat welke gebruiker heeft gedaan.

datacenter serverruimte

In Webflow is veel aandacht besteed aan het veilig stellen van uw gegevens. Deze beveiliging is vergelijkbaar met internetbankieren en gebaseerd op bewezen technieken. De volledige technische details zijn op aanvraag beschikbaar, maar de belangrijkste punten volgen hieronder:


  • De Webflow server bevindt zich in het streng beveiligde We-Dare datacenter bij Capelle a/d IJssel. Onbevoegden kunnen niet bij de server komen.

  • De verbinding tussen uw browser en de server is beveiligd met een SSL certificaat. De gegevens worden versleuteld verstuurd, zodat 'luistervinken' deze niet kunnen onderscheppen.

  • U moet inloggen voordat u met Webflow kan werken. Uw wachtwoord wordt gecodeerd opgeslagen in de Webflow database, zodanig dat deze niet door anderen te achterhalen is. Ook niet door ons.

  • Elke Webflow gebruiker krijgt een sleutelbos die toegang verleent tot de verschillende onderdelen van Webflow. De Webflow administrator is in staat deze sleutelbossen zelf samen te stellen, zodat gebruikers alleen met die gegevens kunnen werken waar ze bevoegdheden op hebben.



webflow icon nieuws

TRIOX is verhuisd
Koppeling met de KvK
Nieuwe regels voor webwinkels
meer nieuws >>

twitter icon twitter

Klik hier om het laatste nieuws van Webflow te volgen op Twitter.

klantenportaal icon mijn gegevens

Klik hier om in te loggen op uw eigen pagina in het klanten portaal.