contact | route | disclaimer | site-info

SSL certificaten

Webflow © 15-01-2014

De bescherming van privacy is de laatste tijd veel in het nieuws. Logisch, want tegenwoordig wordt er veel informatie uitgewisseld over het internet. Via E-mail, Skype, Facebook of Google+. Maar ook bij het kopen van spullen in een webwinkel. Natuurlijk wil niemand dat die informatie zomaar openbaar wordt.

Gelukkig zijn webwinkels in Nederland verplicht om de gegevens van hun klanten te beschermen. En dat geldt niet alleen voor de betalingen! Ook de namen en adressen moeten veilig worden uitgewisseld. De beste manier om dat op internet te bereiken is door te werken met een beveiligde verbinding.

Deze verbinding wordt gecertificeerd met een SSL certificaat. Dit SSL certificaat wordt uitgegeven door een instantie die de website en de eigenaar controleert. Tijdens het afrekenen in een webwinkel geeft de internet browser aan dat de verbinding is beveiligd.

  • Het internet adres begint met 'https' in plaats van 'http'.
  • De internet browser toont een plaatje van een slotje.
  • De adresbalk is blauw (veilig) of groen (extra veilig) gekleurd.Bij de webwinkel van Webflow is deze beveiliging natuurlijk ook goed geregeld. Wij leveren het certificaat altijd mee met uw Webflow. U kunt, als u dat wilt, natuurlijk ook een eigen certificaat aanschaffen.

Ook de overige modules van het Webflow programma gebruiken dit SSL certificaat om uw gegevens te beschermen terwijl u werkt.

webflow icon nieuws

TRIOX is verhuisd
Koppeling met de KvK
Nieuwe regels voor webwinkels
meer nieuws >>

twitter icon twitter

Klik hier om het laatste nieuws van Webflow te volgen op Twitter.

klantenportaal icon mijn gegevens

Klik hier om in te loggen op uw eigen pagina in het klanten portaal.