contact | route | disclaimer | site-info

QShops keurmerk

Bron: QShops © 16-04-2020

Webflow is partner van het QShops keurmerk. QShops is de sterkst groeiende brancheorganisatie en belangenbehartiger van bedrijven in Nederland die zich bezighouden met het verkopen op afstand aan consumenten. Bij QShops aangesloten winkels zijn verplicht te voldoen aan de Europese en Nederlandse wet- en regelgeving en aan de gedragscode.

webflow is partner van het qshops keurmerk

QShops heeft mede ten doel het vertrouwen van consumenten ten aanzien van aankopen via internet, per telefoon, catalogus en post te vergroten. Alle aangesloten bedrijven worden op een reeks van criteria getoetst en geadviseerd ter aanvulling en verbetering.

Daarnaast bemiddelt QShops als organisatie bij klachten en geschillen die ontstaan tussen Consument en Ondernemer. QShops stelt hier altijd ten doel om binnen een zo kort mogelijke periode tot een passende oplossing te komen.

Wilt u zich aanmelden voor het QShops keurmerk op uw webwinkel? Dat kan geheel vrijblijvend op de site van QShops. Als u dat wilt, kunnen wij het hele certificatie proces voor u regelen. Zodat het keurmerk al op uw webwinkel staat als u online gaat.


webflow icon nieuws

TRIOX is verhuisd
Koppeling met de KvK
Nieuwe regels voor webwinkels
meer nieuws >>

twitter icon twitter

Klik hier om het laatste nieuws van Webflow te volgen op Twitter.

klantenportaal icon mijn gegevens

Klik hier om in te loggen op uw eigen pagina in het klanten portaal.