contact | route | disclaimer | site-info

Wat is een klantenportaal?

Webflow © 12-04-2011

De webwinkel van Webflow wordt geleverd met een klantenportaal. Wat is eigenlijk een klantenportaal? En waarom zou ik een klantenportaal willen hebben? Terechte vragen, die een duidelijk antwoord verdienen:

Een klantenportaal is een plek waar uw klanten hun eigen gegevens kunnen bekijken en bewerken. Veel webwinkels noemen het daarom "mijn gegevens". Hier kunnen klanten hun naam, e-mail adres en bezorgadres invoeren, of wijzigen. Vaak ook wordt hier een overzicht getoond van de geplaatste bestellingen. Of kunnen klanten de status van hun zending volgen.

In het Webflow klantenportaal kan je daarnaast ook openstaande facturen bekijken. En desgewenst betalen via dezelfde betaalopties als in de webwinkel. Ook die betalingen worden in Webflow automatisch verwerkt. En dat bespaart u weer tijd, omdat u die betalingen niet zelf hoeft in te boeken!

En heeft een klant onverhoopt meerdere facturen open staan? Dan kunnen die in één handeling worden betaald, en dus niet allemaal apart. Dat leek ons wel een goede service. En het bespaart u bovendien transactiekosten!

webflow icon nieuws

TRIOX is verhuisd
Koppeling met de KvK
Nieuwe regels voor webwinkels
meer nieuws >>

twitter icon twitter

Klik hier om het laatste nieuws van Webflow te volgen op Twitter.

klantenportaal icon mijn gegevens

Klik hier om in te loggen op uw eigen pagina in het klanten portaal.