contact | route | disclaimer | site-info

Online software

Webflow © 17-06-2011

Online software of webbased software werkt via internet. U bedient de software via uw webbrowser zoals Firefox, Chrome of Internet Explorer. De software hoeft dus niet op uw eigen computer geïnstalleerd te worden. Dat heeft een groot aantal voordelen ten opzichte van traditionele software pakketten.


Overal bereikbaar

Omdat de software via internet werkt, kunt u het vanaf iedere plek met internet toegang gebruiken. Het maakt dus niet uit of u op kantoor bent, of thuis, of een willekeurige andere plaats met internet toegang. U kunt op ieder moment bij uw gegevens! Bekende voorbeelden van online software zijn o.a. internet bankieren en webwinkels.


Platform onafhankelijk

Nog een voordeel van online software is dat het niet uitmaakt met wat voor computer of besturingssysteem u werkt. U kunt online software gebruiken met een PC met Windows XP, Vista of Windows 7. Of met een Apple met Mac OS X. Of zelfs met uw iPad of smartphone!


Voorbereid op de toekomst

Steeds meer software is tegenwoordig online. En dat gaat in de toekomst alleen maar toenemen. Dat komt omdat het ook voor de leveranciers enorme voordelen heeft om software online te zetten. Op het gebied van beheer, ontwikkeling en onderhoud is het een stuk eenvoudiger omdat de software op een centrale plaats draait.

Het was dus voor ons ook een logische keuze om van Webflow een online software pakket te maken!

webflow icon nieuws

TRIOX is verhuisd
Koppeling met de KvK
Nieuwe regels voor webwinkels
meer nieuws >>

twitter icon twitter

Klik hier om het laatste nieuws van Webflow te volgen op Twitter.

klantenportaal icon mijn gegevens

Klik hier om in te loggen op uw eigen pagina in het klanten portaal.