contact | route | disclaimer | site-info

Webwinkel keurmerken

Webflow © 12-04-2011

Steeds meer consumenten kopen via internet. Daarbij is het belangrijk om te weten of de leverancier wel te vertrouwen is. Er zijn daarom steeds meer websites die gecertificeerd zijn bij een of meerdere webwinkel keurmerken.

Maar ook dat zegt niet alles. Niet alle webwinkel keurmerken zijn even betrouwbaar. Op de site van ConsuWijzer staan de twee keurmerken die door de overheid zijn getoetst: Thuiswinkel waarborg en Webshop keurmerk.

consuwijzer

Er zijn ook onbetrouwbare keurmerken die deze keurmerken willen nabootsen. Op de site van Webshop keurmerk wordt hiervoor gewaarschuwd. Klik hier voor het artikel op de site van Webshop keurmerk.

De webwinkel software van Webflow voldoet aan alle eisen die deze keurmerken aan de software stellen. U kunt uw webwinkel dus voorzien van een keurmerk. Naast de software zijn er nog andere eisen waaraan uw webwinkel moet voldoen. Deze eisen kunt u nalezen op de site van het keurmerk.

Webflow is partner van het QShops keurmerk. Qshops is een onafhankelijke organisatie die bedrijven die op afstand verkopen, controleert, certificeert en blijft controleren.

webflow icon nieuws

TRIOX is verhuisd
Koppeling met de KvK
Nieuwe regels voor webwinkels
meer nieuws >>

twitter icon twitter

Klik hier om het laatste nieuws van Webflow te volgen op Twitter.

klantenportaal icon mijn gegevens

Klik hier om in te loggen op uw eigen pagina in het klanten portaal.