Invoeren verzendkosten

Webflow v1.5 © 25-10-2009

› Hoe voer ik verzendkosten in?

› Welke velden heeft verzendkosten?

Hoe voer ik verzendkosten in?

1. Klik in het hoofdmenu op het onderdeel 'klanten' in de module 'verkoop'.
  2. Webflow opent nu de module 'klanten' en toont de lijst 'klanten'.
  3. Klik in de menubalk op het icoon 'toevoegen verzendkosten':
  4. Webflow opent nu een nieuwe 'verzendkosten' op het tabblad 'verzendkosten'.
  5. Geef de verzendkosten een naam, kies de gewenste status, vul de gewenste minimum- en maximumprijs (van het totaalbedrag van artikelen in verkoop opdrachten of - afhandelingen) in, vul het minumum en maximum gewicht (van het totaal gewicht van artikelen in verkoop opdrachten of - afhandelingen) in en voeg indien gewenst een omschrijving toe.
  6. Klik op het tabblad 'tarieven'.
  7. Voeg een tarief toe. Selecteer het aankruisvakje 'prijsgebied' en vul het bedrag in bij 'vanaf bedrag' als het tarief afhankelijk is van het totaalbedrag van artikelen in verkoop opdrachten - afhandelingen. Selecteer het aankruisvakje 'gewichtsgebied' en vul het aantal kilogrammen in bij 'vanaf gewicht (kg)' als het tarief afhankelijk is van het totaalgewicht van artikelen in verkoop opdrachten - afhandelingen. Een tarief kan ook van beide afhankelijk zijn.
  8. Vul de prijs exclusief of inclusief BTW in en selecteer het BTW percentage. Afhankelijk van de ingevoerde prijs wordt wordt de prijs exclusief of inclusief BTW automatisch ingevuld.
  9. Herhaal stap 7 en 8 om meerdere tarieven toe te voegen.
  10. Selecteer de actie 'opslaan' en klik op de knop 'bijwerken'.
  11. De verzendkosten zijn toegevoegd en zichtbaar in de lijst 'verzendkosten'
  12. Indien de status van de verzendkosten op 'actief' is gezet, dan kunnen de verzendkosten in verkoop opdrachten en verkoop afhandelingen gebruikt worden.

Klik hier voor meer informatie over de velden van 'verzendkosten'.