Termen, afkortingen en eenheden

Webflow v1.5 © 14-11-2008

› Termen

› Afkortingen

› Eenheden

Termen

In Webflow worden de volgende termen gebruikt:

Aanvink veldEen invoerveld waarin geen tekst kan worden ingevoerd, maar een vinkje kan worden geplaatst door er op te klikken. Er zijn altijd twee keuzes mogelijk: aan of uit.
Bestand .csvEen zogenaamd 'comma separated values' bestand, ofwel een bestand met 'door komma gescheiden waarden'. Dit is een standaard bestandstype voor het uitwisselen van lijsten met gegevens.
Bestand .zipEen gecomprimeerde map met bestanden. Dit is een standaard bestandstype voor het uitwisselen van een map met meerdere bij elkaar behorende bestanden.
IcoonEen plaatje met een schematische weergave van een object.
KeuzelijstEen invoerveld waarin geen tekst kan worden ingevoerd, maar een keuze moet worden gemaakt uit een lijst. Deze lijst wordt zichtbaar door op de knop rechts in het invoerveld te klikken. Als de lijst met keuzes lang is, wordt slechts een deel getoond en kan met een schuifbalk het zichtbare deel worden verschoven.
Knoppen balkEen balk waarin iconen staan waarop kan worden geklikt.
Meerkeuze veldEen invoerveld waarin geen tekst kan worden ingevoerd, maar uit een rij aanvink velden één veld kan worden gekozen. Eén van de velden is hierbij altijd aangevinkt.
Tab balkEen balk waarin tabs staan waarop kan worden geklikt, waardoor verschillende deelschermen naar voren kunnen worden gehaald.

Afkortingen

In Webflow worden de volgende afkortingen gebruikt:

aant.aantal
btwbelasting toegevoegde waarde
hoev.hoeveelheid
max.maximum
min.minumum

Eenheden

In Webflow worden de volgende eenheden gebruikt:

ggram
kgkilogram
lliter
mmeter
vierkante meter (lengte x breedte)
kubieke meter (lengte x breedte x hoogte)
sseconde
ststuk