home | inhoud | index | zoeken

Bekijken management pdf rapport

Webflow v1.5 © 31-05-2010


› Hoe kom ik bij bekijken management pdf rapport?

› Wat kan ik allemaal zien bij bekijken management pdf rapport?

Hoe kom ik bij bekijken management pdf rapport?

  1. Klik in het hoofdmenu op het onderdeel 'pdf rapporten' in de module 'management'.
  2. Webflow opent nu de module 'management' en toont de lijst pdf rapporten. Klik op het tabblad 'gebruiker' om de gebruikers pdf rapporten te tonen, of op het tabblad 'systeem' om de systeem pdf rapporten te tonen.
  3. Zoek in de lijst het pdf rapport op dat u wilt bekijken en klik op het bekijken icoon van dit pdf rapport:
  4. Webflow opent nu het betreffende pdf rapport in een popup. Als het pdf rapport gebruik maakt van vraagvariabelen, zal Webflow eerst vragen deze in te voeren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het btw rapport dat voor een bepaald kwartaal wordt gegenereerd. Webflow zal hierbij vragen om welk kwartaal het gaat.
  5. U kunt het pdf rapport desgewenst afdrukken via de "afdrukken" optie van uw browser.

Wat kan ik allemaal zien bij bekijken management pdf rapport?

Webflow genereert het pdf rapport iedere keer dat u het pdf rapport opent opnieuw. Het pdf rapport bevat dus altijd de laatste gegevens.

Gebruikers pdf rapporten

De pdf rapporten die door de gebruiker zelf worden gedefinieerd, komen in de lijst gebruikers pdf rapporten te staan. Bij het eerste gebruik van Webflow zijn er al een aantal standaard pdf rapporten voorgedefinieerd. U kunt deze pdf rapporten ook gebruiken als voorbeeld voor het genereren van uw eigen pdf rapporten.

Systeem pdf rapporten

Naast de pdf rapporten voor de gebruiker zijn er ook pdf rapporten gedefinieerd die door Webflow zelf worden gebruikt om zaken naar de printer te kunnen sturen. Denk hierbij aan verkoop opdrachten en facturen. Ook het afdrukken van een lijst geschiedt (achter de schermen) via een systeem pdf rapport.