home | inhoud | index | zoeken

Mijn Webflow

Webflow v1.5 © 18-05-2010

› Hoe kom ik bij 'mijn Webflow'?

› Wat kan ik allemaal zien bij 'mijn Webflow'?

Hoe kom ik bij mijn Webflow?

Er zijn twee manieren om bij 'mijn Webflow' te komen. Via het hoofdmenu en via het 'mijn Webflow' icoon bovenin het scherm. De eerste manier:

 1. Klik in het hoofdmenu op het onderdeel 'mijn Webflow' in de module 'mijn Webflow'.
 2. Webflow opent nu de module 'mijn Webflow' en laat het bekijken scherm van 'mijn Webflow' zien.

De tweede manier:

 1. Klik in bovenin het scherm (in de knoppenbalk) op het icoon 'mijn Webflow':
 2. Webflow opent nu de module 'mijn Webflow' en laat het bekijken scherm van 'mijn Webflow' zien.

Wat kan ik allemaal zien bij mijn Webflow?

Het mijn Webflow scherm geeft een overzicht van de stand van zaken van verschillende onderdelen van de Webflow modules waarmee u bezig bent geweest. Als de status van een onderdeel in orde is, staat er een groen licht. Indien er iets aan de hand is, staat het licht op geel. Is dringende aandacht vereist, staat het licht op rood:

groen

geel

rood

U kunt direct naar het 'bekijken scherm' van een object navigeren, door op het betreffende object te klikken. Bij het status scherm van Webflow zijn de volgende onderdelen opgenomen:

 • logboek personen
 • logboek organisaties
 • webflow mail personen
 • webflow mail organisaties
 • verkoop opdrachten
 • verkoop afhandelingen
 • verkoop facturen
 • verkoop notificaties
 • verkoop debet nota's
 • verkoop credit nota's
 • inkoop opdrachten
 • inkoop afhandelingen
 • inkoop facturen
 • inkoop debet nota's
 • inkoop credit nota's
 • interne opdrachten
 • interne afhandelingen
 • artikelen
 • voorraad tellingen
 • voorraad verplaatsingen

Om een overzicht te krijgen van alle gebruikers, kunt u het overzicht 'Webflow status' gebruiken. Daar krijgt u hetzelfde overzicht, maar dan voor alle gebruikers in Webflow gecombineerd.

Logboek personen

Hier toont Webflow of er notities in het logboek van personen waarvoor een vervolgdatum is ingevoerd. Als er vervolgdata verlopen zijn, dan staat het licht op geel. Zijn er meer dan 10 verlopen, dan staat het licht op rood.

Logboek organisaties

Hier toont Webflow of er notities in het logboek van organisaties waarvoor een vervolgdatum is ingevoerd. Als er vervolgdata verlopen zijn, dan staat het licht op geel. Zijn er meer dan 10 verlopen, dan staat het licht op rood.

Webflow mail personen

Hier toont Webflow of er nieuwe berichten zijn van personen die zijn ingevoerd in de module relaties. Als er nieuwe berichten zijn, staat het licht op geel. Zijn er berichten van meer dan 10 personen, dan staat het licht op rood.

Webflow mail organisaties

Hier toont Webflow of er nieuwe berichten zijn van organisaties die zijn ingevoerd in de module relaties. Als er nieuwe berichten zijn, staat het licht op geel. Zijn er berichten van meer dan 10 organisaties, dan staat het licht op rood.

Verkoop opdrachten

Hier toont Webflow of er verkoop opdrachten zijn waarvan de verdere verwerking te laat is. Dit wordt gebaseerd op de bevestigingstermijn van de klant. Als de bevestigingstermijn van de klant is verlopen, wordt de verkoop opdracht gemarkeerd als 'te laat' en verschijnt deze in het lijstje van verkoop opdrachten.

Als er geen verkoop opdrachten te laat zijn, staat het licht op groen. Indien er minder dan 10 verkoop opdrachten te laat zijn, staat het licht op geel. Zijn er meer dan 10 verkoop opdrachten te laat, staat het licht op rood.

Verkoop afhandelingen

Hier toont Webflow of er verkoop afhandelingen zijn waarvan de verdere verwerking te laat is. Dit wordt gebaseerd op de bevestigingsdatum. Als de bevestigingsdatum niet is ingevuld en de afhandeling is ouder dan één dag, of de bevestigingsdatum is wel ingevuld, maar er is nog geen factuur aangemaakt, wordt de verkoop afhandeling gemarkeerd als 'te laat' en verschijnt deze in het lijstje van verkoop afhandelingen.

Als er geen verkoop afhandelingen te laat zijn, staat het licht op groen. Indien er minder dan 10 verkoop afhandelingen te laat zijn, staat het licht op geel. Zijn er meer dan 10 verkoop afhandelingen te laat, staat het licht op rood.

Verkoop facturen

Hier toont Webflow of er verkoop facturen zijn waarvan de verdere verwerking te laat is. Dit wordt gebaseerd op de betalingstermijn van de klant. Als de betalingstermijn van de klant is verlopen, wordt de verkoop factuur gemarkeerd als 'te laat' en verschijnt deze in het lijstje van verkoop facturen.

Als er geen verkoop facturen te laat zijn, staat het licht op groen. Indien er minder dan 10 verkoop facturen te laat zijn, staat het licht op geel. Zijn er meer dan 10 verkoop facturen te laat, staat het licht op rood.

Verkoop notificaties

Hier toont Webflow of er facturen zijn die in aanmerking komen voor een volgende stap in het factuurtraject. Dit zijn facturen waarvan nog een bedrag openstaat, en waarvan de betalingstermijn is verstreken.

Verkoop debet nota's

Hier toont Webflow of er verkoop debet nota's zijn waarvan de verdere verwerking te laat is. Dit wordt gebaseerd op de betalingstermijn van de klant. Als de betalingstermijn van de klant is verlopen, wordt de verkoop debet nota gemarkeerd als 'te laat' en verschijnt deze in het lijstje van verkoop debet nota's.

Als er geen verkoop debet nota's te laat zijn, staat het licht op groen. Indien er minder dan 10 verkoop debet nota's te laat zijn, staat het licht op geel. Zijn er meer dan 10 verkoop debet nota's te laat, staat het licht op rood.

Verkoop credit nota's

Hier toont Webflow of er verkoop credit nota's zijn waarvan de verdere verwerking te laat is. Dit wordt gebaseerd op de betalingstermijn van de klant. Als de betalingstermijn van de klant is verlopen, wordt de verkoop credit nota gemarkeerd als 'te laat' en verschijnt deze in het lijstje van verkoop credit nota's.

Als er geen verkoop credit nota's te laat zijn, staat het licht op groen. Indien er minder dan 10 verkoop credit nota's te laat zijn, staat het licht op geel. Zijn er meer dan 10 verkoop credit nota's te laat, staat het licht op rood.

Inkoop opdrachten

Hier toont Webflow of er inkoop opdrachten zijn waarvan de verdere verwerking te laat is. Dit wordt gebaseerd op de bevestigingstermijn van de klant. Als de bevestigingstermijn van de klant is verlopen, wordt de inkoop opdracht gemarkeerd als 'te laat' en verschijnt deze in het lijstje van inkoop opdrachten.

Als er geen inkoop opdrachten te laat zijn, staat het licht op groen. Indien er minder dan 10 inkoop opdrachten te laat zijn, staat het licht op geel. Zijn er meer dan 10 inkoop opdrachten te laat, staat het licht op rood.

Inkoop afhandelingen

Hier toont Webflow of er inkoop afhandelingen zijn waarvan de verdere verwerking te laat is. Dit wordt gebaseerd op de bevestigingsdatum. Als de bevestigingsdatum niet is ingevuld en de afhandeling is ouder dan één dag, of de bevestigingsdatum is wel ingevuld, maar er is nog geen factuur aangemaakt, wordt de inkoop afhandeling gemarkeerd als 'te laat' en verschijnt deze in het lijstje van inkoop afhandelingen.

Als er geen inkoop afhandelingen te laat zijn, staat het licht op groen. Indien er minder dan 10 inkoop afhandelingen te laat zijn, staat het licht op geel. Zijn er meer dan 10 inkoop afhandelingen te laat, staat het licht op rood.

Inkoop facturen

Hier toont Webflow of er inkoop facturen zijn waarvan de verdere verwerking te laat is. Dit wordt gebaseerd op de betalingstermijn die is opgelegd door de leverancier. Als deze betalingstermijn is verlopen, wordt de inkoop factuur gemarkeerd als 'te laat' en verschijnt deze in het lijstje van inkoop facturen.

Als er geen inkoop facturen te laat zijn, staat het licht op groen. Indien er minder dan 10 inkoop facturen te laat zijn, staat het licht op geel. Zijn er meer dan 10 inkoop facturen te laat, staat het licht op rood.

Inkoop debet nota's

Hier toont Webflow of er inkoop debet nota's zijn waarvan de verdere verwerking te laat is. Dit wordt gebaseerd op de betalingstermijn die is opgelegd door de leverancier. Als deze betalingstermijn is verlopen, wordt de inkoop debet nota gemarkeerd als 'te laat' en verschijnt deze in het lijstje van inkoop debet nota's.

Als er geen inkoop debet nota's te laat zijn, staat het licht op groen. Indien er minder dan 10 inkoop debet nota's te laat zijn, staat het licht op geel. Zijn er meer dan 10 inkoop debet nota's te laat, staat het licht op rood.

Inkoop credit nota's

Hier toont Webflow of er inkoop credit nota's zijn waarvan de verdere verwerking te laat is. Dit wordt gebaseerd op de betalingstermijn die is opgelegd door de leverancier. Als deze betalingstermijn is verlopen, wordt de inkoop credit nota gemarkeerd als 'te laat' en verschijnt deze in het lijstje van inkoop credit nota's.

Als er geen inkoop credit nota's te laat zijn, staat het licht op groen. Indien er minder dan 10 inkoop credit nota's te laat zijn, staat het licht op geel. Zijn er meer dan 10 inkoop credit nota's te laat, staat het licht op rood.

Interne opdrachten

Hier toont Webflow of er interne opdrachten zijn waarvan de verdere verwerking te laat is. Dit wordt gebaseerd op de verwachte afhandelingsdatum. Als de verwachte afhandelingsdatum is verstreken, wordt de interne opdracht gemarkeerd als 'te laat' en verschijnt deze in het lijstje van interne opdrachten.

Als er geen interne opdrachten te laat zijn, staat het licht op groen. Indien er minder dan 10 interne opdrachten te laat zijn, staat het licht op geel. Zijn er meer dan 10 interne opdrachten te laat, staat het licht op rood.

Interne afhandelingen

Hier toont Webflow of er interne afhandelingen zijn waarvan de verdere verwerking nog niet is voltooid. Dit wordt gebaseerd op de bevestigingsdatum. Als de bevestigingsdatum nog niet is ingevuld en de afhandeling is ouder dan één dag, wordt de interne afhandeling gemarkeerd als 'te laat' en verschijnt deze in het lijstje van interne afhandelingen.

Als er geen interne afhandelingen te laat zijn, staat het licht op groen. Indien er minder dan 10 interne afhandelingen te laat zijn, staat het licht op geel. Zijn er meer dan 10 interne afhandelingen te laat, staat het licht op rood.

Voorraad tellingen

Hier toont Webflow de voorraad tellingen die nog niet afgehandeld zijn. Als er minder dan 10 tellingen open staan, staat het licht op geel. Zijn het er meer dan 10, dan staat het licht op rood.

Voorraad verplaatsingen

Hier toont Webflow de voorraad verplaatsingen die nog niet afgehandeld zijn. Als er minder dan 10 verplaatsingen open staan, staat het licht op geel. Zijn het er meer dan 10, dan staat het licht op rood.


› Klik hier om naar het onderwerp 'Webflow status' te gaan.