home | inhoud | index | zoeken

Invoeren groep

Webflow v1.5 © 01-12-2008

› Hoe voer ik een groep in?

› Waarvoor kan ik groepen gebruiken?

› Welke velden heeft een groep?

Hoe voer ik een groep in?

  1. Klik in het hoofdmenu op het onderdeel 'groepen' in de module 'beveiliging'.
  2. Webflow opent nu de module beveiliging en toont de lijst groepen. Klik in de knoppenbalk op het icoon 'toevoegen groep':
  3. Webflow toont nu het scherm 'invoeren groep'. Voer hier de naam van de groep in en eventueel een beschrijving.
  4. Klik op het tabblad 'stamgegevens' (het tweede tabblad).
  5. Webflow opent nu het tweede tabblad en toont de toegangsopties voor de stamgegevens. Kies hier in elke keuzelijst de gewenste toegang voor elk onderdeel.
  6. Klik op het tabblad 'inkoop'. Let wel: als de module inkoop niet is geactiveerd wordt dit tabblad niet getoond. Ga in dat geval verder bij punt 8.
  7. Webflow opent nu het tabblad 'inkoop' en toont de toegangsopties voor de inkoop module. Kies hier in elke keuzelijst de gewenste toegang voor elk onderdeel.
  8. Klik op het tabblad 'verkoop'. Let wel: als de module verkoop niet is geactiveerd wordt dit tabblad niet getoond. Ga in geval verder bij punt 10.
  9. Webflow opent nu het tabblad 'verkoop' en toont de toegangsopties voor de verkoop module. Kies hier in elke keuzelijst de gewenste toegang voor elk onderdeel.
  10. Selecteer de actie 'opslaan' en klik op de knop 'bijwerken'. De groep wordt nu toegevoegd.

Waarvoor kan ik groepen gebruiken?

Groepen worden gebruikt om de toegangsrechten te definiëren bij een gebruikersaccount. Het geeft aan in welke modules en onderdelen de gebruiker mag 'bekijken' en 'bewerken'. De lijst gebruikers kan ook op de groep worden gesorteerd. Zie voor meer informatie het onderwerp 'invoeren gebruiker'.


› Klik hier om naar het onderwerp 'lijst gebruikers' te gaan.