Velden gebruiker

Webflow v1.5 © 28-09-2009

Tabblad: Gebruiker

Gebruikersnaam

verplicht: ja

Hier kunt u de gebruikernaam invoeren die wordt gebruikt bij het aanmelden in Webflow. Deze naam moet uniek zijn.

Persoon

invoer: keuzeveld
verplicht: nee

Hier kiest u de persoon die gebruiker wordt. De persoon moet reeds ingevoerd zijn in het onderdeel personen in de module relaties om deze te kunnen kiezen. De persoonsnaam verschijnt op gebruikersspecifieke schermen en op rapporten.

Groep

invoer: keuzeveld
verplicht: nee

Hier kiest u groep waar de gebruiker lid van is. Hiermee wordt de toegang bepaald tot de verschillende modules en onderdelen van Webflow. De groep kan hierbij worden beschouwd als een soort sleutelbos. N.B.: Een gebruiker zonder groep heeft geen toegang tot Webflow.

Status

invoer: keuzeveld
verplicht: ja

Hier kiest u de status van de Webflow gebruiker. Alleen gebruikers met de status 'actief' kunnen zich aanmelden in communities, pda, Webflow of webwinkel/klantenportaal.

Gebruikerstype

invoer: keuzeveld
verplicht: ja

Hier kiest u het gebruikerstype voor de gebruiker. Hiermee wordt bepaald of de gebruiker toegang heeft tot communities, pda, Webflow of webwinkel/klantenportaal.

Wachtwoord

invoer: wachtwoordveld
verplicht bij nieuw: ja

verplicht bij bijwerken: nee

Hier voert u het wachtwoord in voor de gebruiker. Het is aanbevolen om wachtwoorden te laten bestaan uit zowel letter, cijfers en speciale karakters. Hierdoor is het wachtwoord moeilijker te achterhalen voor anderen. Het wachtwoord is nodig bij het aanmelden in Webflow, communities, pda of webwinkel. Het wachtwoord wordt versleuteld opgeslagen in de database en kan niet meer worden achterhaald, mocht de gebruiker het wachtwoord vergeten zijn. Er moet dan een nieuw wachtwoord worden ingesteld. Tijdens de invoer is het wachtwoord niet leesbaar.

Wachtwoord bevestigen

invoer: wachtwoordveld
verplicht bij nieuw: ja

verplicht bij bijwerken: nee

Hier moet bij het invoeren of wijzigen van het wachtwoord deze nogmaals worden ingevoerd. Hiermee wordt de kans op foute invoer verkleind, zonder dat het wachtwoord leesbaar in beeld verschijnt.