home | inhoud | index | zoeken

Module Voorraad

Webflow v1.5 © 07-09-2009

Als de module voorraad is geactiveerd, staat de module in het hoofdmenu als volgt weergegeven:

In de voorraad module houdt Webflow de voorraad en de locaties van de voorraad bij. U kunt zelf bepalen welke voorraad locaties er zijn en welke afmetingen deze hebben. U heeft de mogelijkheid om aan te geven of er op een bepaalde plaats maar één artikel mag worden geplaatst of dat er meerdere artikelen tegelijk mogen staan (zoals bijvoorbeeld een pallet met daarop verschillende artikelen).

Webflow gebruikt drie coördinaten voor het bepalen van een voorraad positie. Denk hierbij aan bijvoorbeeld gangpaden (x), planken (y) en posities (z). Bij het vullen van het magazijn probeert Webflow altijd een positie zo dicht mogelijk bij het beginpunt te vinden. U kunt deze echter te allen tijde aanpassen naar uw eigen wensen.

Daarnaast kunt u in de voorraad module tellingen en verplaatsingen boeken. Webflow houdt bij het boeken van verplaatsingen rekening met voorraad die is gereserveerd voor verkoop (als er een verkoop opdracht is geplaatst) en ruimte die is gereserveerd voor inkoop (als er een levering wordt verwacht).