Invoeren mail map

Webflow v1.5 © 22-11-2010

› Waarvoor kan ik mailmappen gebruiken?

› Hoe voer ik een mailmap in?

› Welke velden heeft een mailmap?

Waarvoor kan ik mailmappen gebruiken?

Mailmappen worden gebruikt om structuur aan te brengen in emails die ontvangen en verstuurd worden. In het onderdeel mail accounts geeft u namelijk aan in welke map ontvangen email en verstuurde email terecht moet komen. Deze mappen ziet u vervolgens in Webflow mail terug. Het is raadzaam zinnige namen te kiezen, zoals bijvoorbeeld 'Postvak In' en 'Postvak Uit'. In Webflow bent u echter vrij om zelf uw mailmappen samen te stellen. De enige eis die Webflow aan een mailmap stelt is dat de naam uniek moet zijn.

Hoe voer ik een mailmap in?

1. Klik in het hoofdmenu op het onderdeel 'mailmappen' in de module 'Webflow mail'.
  2. Webflow opent nu de module Webflow mail en toont de lijst mailmappen. Klik in de knoppenbalk op het icoon 'toevoegen mailmap':

Webflow toont nu het scherm invoeren mailmap. Voer hier de naam van de mailmap in. Selecteer de actie 'opslaan' en klik op de knop 'bijwerken'. De mailmap wordt nu toegevoegd.

Video voorbeeld