home | inhoud | index | zoeken

Logboek organisatie

Webflow v1.5 © 18-05-2010

› Hoe kom ik bij het logboek van een organisatie?

› Welke velden heeft de popup logboek organisatie?


U kunt van elke organisatie een logboek bijhouden, bijvoorbeeld om gemaakte afspraken of contactmomenten met de betreffende organisatie vast te leggen. Aan deze zogenaamde logboekitems kunt u een vervolgdatum koppelen. Deze vervolgdatum wordt - behalve in het logboek zelf - ook zichtbaar in 'Mijn Webflow'. Hierdoor heeft u altijd overzicht over de te nemen acties voor alle organisaties.

Hoe kom ik bij het logboek van een organisatie?

Het logboek van een organisatie is op twee manieren te openen:

  1. klik in de lijst organisaties op het bekijken icoon.
    Hiermee wordt het bekijken scherm van organisaties geopend. In het menu aan de linkerkant van het scherm klikt u vervolgens op logboek. In het scherm verschijnen nu de bestaande logboekitems voor de betreffende organisatie.
  2. in 'Mijn Webflow' staat onder de titel 'logboek' de namen van de organisaties (en personen) die nog niet voltooide logboekitems hebben, waaraan een vervolgdatum gekoppeld is. Klikken op een organisatie opent het logboek van de betreffende organisatie.

Een bestaand logboekitem kunt u openen door onder de titel 'actie' op het popup icoon te klikken. Als een organisatie nog geen logboekitems heeft en u wilt een nieuw logboekitem toevoegen, dan klikt u onderaan de logboekpagina op Toevoegen. Als u op het popup icoon of op Toevoegen heeft geklikt, dan wordt de popup logboek organisaties geopend.

Welke velden heeft de popup logboek organisatie?

De popup logboek organisaties heeft vier velden. Dit zijn:

  • Datum
  • Vervolg
  • Voltooid
  • Beschrijving

Ga voor een uitleg over deze velden naar het onderdeel 'popup logboek organisatie'.