home | inhoud | index | zoeken

Popup logboek organisatie

Webflow v1.5 © 28-10-2008

› Welke velden heeft de popup logboek organisatie?

› Ik krijg een foutmelding als ik op 'bijwerken' of 'sluiten' klik.


In de popup logboek organisatie voert u een nieuw logboekitem in of wijzigt u een bestaand logboekitem. Nadat u de velden heeft ingevoerd kunt u klikken op:

  • bijwerken. Hiermee slaat u het logboekitem op en blijft de popup actief.
  • annuleren. Hiermee wordt het logboekitem NIET opgeslagen en de popup wordt afgesloten. U keert terug naar het logboek.
  • sluiten. Hiermee wordt het logboekitem opgeslagen en de popup wordt afgesloten. U keert terug naar het logboek.

Welke velden heeft de popup logboek organisatie?

Datum

invoer: datumveld
verplicht: ja

Hier kunt u de aanmaakdatum van van het logboekitem invoeren. Meestal is dit de huidige datum. Daarom heeft dit veld als standaardwaarde de huidige datum. Desgewenst kunt u de datum aanpassen.

Vervolg

invoer: datumveld
verplicht: nee

Hier kunt u een vervolgdatum invoeren. Dit is de datum waarop er vervolgactie nodig is op het betreffende logboekitem. Bijvoorbeeld: u heeft telefonisch contact gehad met een organisatie en u heeft tijdens dat gesprek een afspraak gemaakt voor een vergadering met de directeur van de organisatie.

Voltooid

invoer: aankruisvakje
verplicht: nee

Het aankruisvakje 'voltooid' klikt u aan op het moment dat u een logboekitem voltooid heeft. Hiermee verdwijnt het logboekitem uit de lijst met logboekitems in 'Mijn Webflow', maar blijft wel zichtbaar in het logboek in het bekijken scherm van organisaties. Het aankruisvakje kan pas aangeklikt worden op het moment dat er een vervolgdatum is ingevoerd.

Beschrijving

invoer: tekstveld
verplicht: ja

Hier kunt u gewenste beschrijving van het logboekitem invoeren.


Ik krijg een foutmelding als ik op 'bijwerken' of 'sluiten' klik

U kunt op het icoon klikken voor meer informatie over de foutmelding. Zoals vermeld zijn 'datum' en 'beschrijving' verplichte velden. Daarnaast mag de vervolgdatum niet vroeger zijn dan de datum.