home | inhoud | index | zoeken

Logboek persoon

Webflow v1.5 © 18-05-2010

› Hoe kom ik bij het logboek van een persoon?

› Welke velden heeft de popup logboek persoon?


U kunt van elke persoon een logboek bijhouden, bijvoorbeeld om gemaakte afspraken of contactmomenten met de betreffende persoon vast te leggen. Aan deze zogenaamde logboekitems kunt u een vervolgdatum koppelen. Deze vervolgdatum wordt - behalve in het logboek zelf - ook zichtbaar in 'Mijn Webflow'. Hierdoor heeft u altijd overzicht over de te nemen acties voor alle organisaties.

Hoe kom ik bij het logboek van een persoon?

Het logboek van een persoon is op twee manieren te openen:

  1. klik in de lijst personen op het bekijken icoon.
    Hiermee wordt het bekijken scherm van personen geopend. In het menu aan de linkerkant van het scherm klikt u vervolgens op logboek. In het scherm verschijnen nu de bestaande logboekitems voor de betreffende persoon.
  2. in 'Mijn Webflow' staat onder de titel 'logboek' de namen van de personen (en organisaties) die nog niet voltooide logboekitems hebben, waaraan een vervolgdatum gekoppeld is. Klikken op een persoon opent het logboek van de betreffende persoon.

Een bestaand logboekitem kunt u openen door onder de titel 'actie' op het popup icoon te klikken. Als een persoon nog geen logboekitems heeft en u wilt een nieuw logboekitem toevoegen, dan klikt u onderaan de logboekpagina op Toevoegen. Als u op het popup icoon of op Toevoegen heeft geklikt, dan wordt de popup logboek persoon geopend.

Welke velden heeft de popup logboek persoon?

De popup logboek organisaties heeft vier velden. Dit zijn:

  • Datum
  • Vervolg
  • Voltooid
  • Beschrijving

Ga voor een uitleg over deze velden naar het onderdeel 'popup logboek persoon'.