home | inhoud | index | zoeken

Invoeren webwinkel instellingen

Webflow v1.5 © 24-11-2010


› Hoe voer ik de webwinkel instellingen in?

› Hoe voer ik de webwinkel betalingswijzen in?

› Waarvoor kan ik de webwinkel instellingen gebruiken?

› Welke velden hebben de webwinkel instellingen?

Hoe voer ik de webwinkel instellingen in?

Bij het invoeren van de webwinkel instellingen worden een aantal keuze velden gebruikt die elders kunnen worden ingevoerd:

 • Factuurtraject
 • Mijn bankrekening

Bovengenoemde velden zijn verplichte velden. U dient deze dan ook in te voeren alvorens u de webwinkel instellingen kunt invoeren.

 1. Klik in het hoofdmenu op het onderdeel 'instellingen' in de module 'webwinkel'.
 2. Webflow opent nu het onderdeel 'webwinkel' en toont het eerste tabblad van de webwinkel instellingen. Voer hier de naam van de webwinkel in, de standaard taal die de webwinkel gebruikt en het standaard factuurtraject voor nieuwe webwinkel klanten.
 3. Zet een vinkje bij 'account bevestiging vereist' als u wilt dat bij het aanmelden als nieuwe klant in de webwinkel eerst een bevestigings e-mail moet worden gestuurd. De nieuwe klant wordt dan pas toegevoegd als er op de speciale link in deze e-mail is geklikt.
 4. Als de voorraad module is ingeschakeld, kunt u d.m.v. een vinkje bij 'onvoldoende voorraad toestaan' aangeven of Webflow de verkoop van artikelen moet verhinderen waarvan niet voldoende voorraad aanwezig is.
 5. Als de voorraad module is ingeschakeld, kunt u d.m.v. een vinkje bij 'verwachte voorraad toestaan' aangeven of Webflow de verkoop van artikelen moet verhinderen die nog niet in het magazijn zijn gearriveerd.
 6. Als de Webflow mail module niet is ingeschakeld, kunt u bij de velden 'e-mail naam' en 'e-mail adres' de afzender invullen die Webflow moet gebruiken bij het versturen van e-mails aan de klanten van de webwinkel. Als de Webflow mail module wel is ingeschakeld, kunt u bij de mail accounts aangeven welke als afzender moet worden gebruikt.
 7. Klik op het tabblad 'vormgeving' (het tweede tabblad).
 8. Webflow toont nu het tweede tabblad. Vul bij 'categorie menu lengte' de gewenste lengte in van het categorie menu. Dit is het aantal categorieën dat Webflow op één pagina laat zien in het linker menu van de webwinkel.
 9. Vul bij 'trefwoorden menu lengte' de gewenste lengte in van het trefwoorden menu. Dit is het aantal trefwoorden dat Webflow op één pagina laat zien in de linker kolom van de webwinkel.
 10. Vul bij 'lijst afbeelding hoogte' de maximale hoogte in van afbeeldingen in de webwinkel overzichten. Webflow verkleint afbeeldingen automatisch totdat ze aan dit maximum voldoen.
 11. Vul bij 'lijst afbeelding breedte' de maximale breedte in van afbeeldingen in de webwinkel overzichten. Webflow verkleint afbeeldingen automatisch totdat ze aan dit maximum voldoen.
 12. Kies bij 'categorieën lijst type' hoe de lijst wordt weergegeven in de webwinkel.
 13. Vul bij 'categorieën lijst lengte' de maximale lengte in van de webwinkel categorieën lijst. Dit is het aantal categorieën dat Webflow op één pagina toont in de webwinkel.
 14. Kies bij 'webwinkel lijst type' hoe de lijst wordt weergegeven in de webwinkel.
 15. Vul bij 'webwinkel lijst lengte' de maximale lengte in van de webwinkel lijst. Dit is het aantal artikelen dat Webflow op één pagina toont in de webwinkel.
 16. Kies bij 'webwinkel detail type' de plaats waar in het product detail scherm de afbeeldingen worden getoond.
 17. Klik op het tabblad 'talen' (het derde tabblad).
 18. Webflow toont nu het derde tabblad. Selecteer hier de talen die u beschikbaar wilt hebben voor de webwinkel.
 19. Selecteer de actie 'opslaan' en klik op de knop 'bijwerken'. De webwinkel instellingen worden nu opgeslagen.

Klik hier voor meer informatie over het invoeren van de beschikbare betalingswijzen in de webwinkel instellingen.

Klik hier voor meer informatie over de Webflow webwinkel module.

Waarvoor kan ik de webwinkel instellingen gebruiken?

De webwinkel instellingen worden door Webflow gebruikt voor het afhandelen van alle webwinkel activiteiten. Door middel van de instellingen bepaalt u onder andere een aantal facetten van de indeling en bijvoorbeeld welke betalingswijzen beschikbaar zijn voor klanten.

Ook stelt u in welke talen u beschikbaar wilt hebben voor de webwinkel. Deze talen worden dan ook geactiveerd bij de producten, categorieën en verpakkingen, zodat u hier zonodig ook een vertaalde naam en omschrijving kunt invoeren.

Welke velden hebben de webwinkel instellingen?

Klik hier om naar het onderwerp 'velden webwinkel instellingen' te gaan.