home | inhoud | index | zoeken

Velden webwinkel verpakking

Webflow v1.5 © 03-06-2010› Tabblad verpakking

› Tabblad talen

› Tabblad afbeeldingen

Tabblad: Verpakking

Naam

invoer: tekstveld
verplicht: ja

Hier is de naam van de verpakking ingevoerd. Dit veld is 'alleen-lezen'. U kunt de naam van verpakkingen wijzigen in de module 'assortiment'.

Tabblad: Talen

Taal

invoer: keuzeveld

verplicht: ja


Hier kiest u de taal waarvoor u de vertaling wilt invoeren. De keuzelijst toont alleen de talen die bij de webwinkel instellingen zijn ingeschakeld.

Naam

invoer: tekstveld

verplicht: ja


Hier voert u de vertaalde naam in van de verpakking. Deze vertaling wordt getoond in de webwinkel als de bezoeker deze taal heeft gekozen. Als deze taal in de webwinkel de standaard taal is, wordt deze vertaling ook getoond als de andere vertalingen ontbreken.

Omschrijving

invoer: tekstveld

verplicht: nee


Hier voert u desgewenst de vertaalde omschrijving in van de verpakking. Deze vertaling wordt getoond in de webwinkel als de bezoeker deze taal heeft gekozen. Als deze taal in de webwinkel de standaard taal is, wordt deze vertaling ook getoond als de andere vertalingen ontbreken.

Tabblad: Afbeeldingen

Afbeelding toevoegen

invoer: tekstveld

verplicht: nee


Hier kunt u met de knop 'bladeren' een afbeelding selecteren die u wilt toevoegen aan de webwinkel verpakking. De eerste toegevoegde afbeelding wordt door Webflow automatisch als standaard afbeelding toegewezen. Als u meerdere afbeeldingen toevoegt, kunt u zelf aangeven welke de standaard afbeelding moet zijn.

Standaard

invoer: aankruisvakje

verplicht: nee


Door op het aankruisvakje bij een afbeelding te klikken, kiest u deze afbeelding als de standaard afbeelding. De standaard afbeelding wordt als eerste getoond bij het openen van het artikel, en wordt gebruikt als miniatuur bij de overzichten.