Invoeren webwinkel verzendkosten

Webflow v1.5 © 02-06-2010

› Hoe voer ik webwinkel verzendkosten in?

› Waarvoor kan ik webwinkel verzendkosten gebruiken?

› Welke velden heeft webwinkel verzendkosten?

Hoe voer ik webwinkel verzendkosten in?

1. Klik in het hoofdmenu op het onderdeel 'verzendkosten' in de module 'webwinkel'.
  2. Webflow opent nu de module webwinkel en toont de lijst verzendkosten. Zoek in de lijst de verzendkosten op die u wilt toevoegen aan de webwinkel en klik op het 'bewerken' icoon:
  3. Webflow toont nu het scherm invoeren webwinkel verzendkosten op het tabblad webwinkel verzendkosten. Zet een vinkje bij 'tonen in de webwinkel'.
  4. Klik op het tabblad 'talen'. Webflow opent nu het tweede tabblad.
  5. Selecteer de taal waarvoor u een vertaling wilt invoeren voor deze verzendkosten. Vul de vertaalde naam en de vertaalde omschrijving in.
  6. Selecteer de actie 'opslaan' en klik op de knop 'bijwerken'. Het webwinkel verzendkosten wordt nu toegevoegd aan de webwinkel.

Waarvoor kan ik webwinkel verzendkosten gebruiken?

Webwinkel verzendkosten zijn verzendkosten uit het assortiment die gekozen kunnen worden via de webwinkel. U kunt daarvoor verschillende vertalingen toevoegen aan de verzendkosten.

› Klik hier om naar het onderwerp 'lijst webwinkel verzendkosten' te gaan.