home | inhoud | index | zoeken

Invoeren webwinkel product

Webflow v1.5 © 02-06-2010


› Hoe voer ik een webwinkel product in?

› Waarvoor kan ik webwinkel producten gebruiken?

› Welke velden heeft een webwinkel product?

Hoe voer ik een webwinkel product in?

  1. Klik in het hoofdmenu op het onderdeel 'producten' in de module 'webwinkel'.
  2. Webflow opent nu de module webwinkel en toont de lijst producten. Zoek in de lijst het product op dat u wilt toevoegen aan de webwinkel en klik op het 'bewerken' icoon:
  3. Webflow toont nu het scherm invoeren webwinkel product op het tabblad webwinkel product. Zet een vinkje bij 'tonen in de webwinkel'. Vul desgewenst meta tag zoekwoorden en een meta tag omschrijving in. Deze velden worden gebruikt door zoekmachines om het product te indexeren.
  4. Klik op het tabblad 'talen'. Webflow opent nu het tweede tabblad.
  5. Selecteer de taal waarvoor u een vertaling wilt invoeren voor dit product. Vul de vertaalde naam en de vertaalde omschrijving in.
  6. Klik op het tabblad 'afbeeldingen'. Webflow opent nu het derde tabblad.
  7. Als u voor alle artikelen van dit product in de webwinkel dezelfde afbeelding wilt tonen, selecteer dan een afbeelding met de knop 'bladeren'. Kies vervolgens de actie 'opslaan' en klik op de knop 'bijwerken'. De afbeelding wordt nu opgeslagen. U kunt meerdere afbeeldingen opslaan. U kunt dan eventueel met het aankruisvakje aangeven welke afbeelding de standaard afbeelding is.
  8. Klik op het tabblad 'artikel afbeeldingen'. Webflow opent nu het vierde tabblad.
  9. Als u voor een specifiek artikel een aparte afbeelding wilt tonen in de webwinkel, selecteer dan het gewenst artikel en selecteer met de knop 'bladeren' de gewenste afbeelding. Kies vervolgens de actie 'opslaan' en klik op de knop 'bijwerken'. De afbeelding wordt nu opgeslagen. U kunt meerdere afbeeldingen opslaan. U kunt dan eventueel met het aankruisvakje aangeven welke afbeelding de standaard afbeelding is.
  10. Selecteer de actie 'opslaan' en klik op de knop 'bijwerken'. Het webwinkel product wordt nu toegevoegd aan de webwinkel.

Waarvoor kan ik webwinkel producten gebruiken?

Webwinkel producten zijn producten uit het assortiment die verkocht kunnen worden via de webwinkel. U kunt daarvoor verschillende afbeeldingen en vertalingen toevoegen aan het product. Webflow zorgt zelf dat de afbeeldingen het juiste formaat hebben voor de webwinkel, dus u hoeft deze niet per se van tevoren te bewerken. Het is wel aan te raden om het formaat van de gebruikte afbeeldingen niet teveel af te laten wijken, omdat bij het aanpassen van het formaat de kwaliteit van de afbeelding iets achteruit gaat. Webflow past bij het bijwerken de beeldverhouding niet aan. Eventuele afwijkende verhoudingen worden aangevuld met wit.


› Klik hier om naar het onderwerp 'lijst webwinkel producten' te gaan.