home | inhoud | index | zoeken

Module Webwinkel

Webflow v1.5 © 07-09-2009

Als de module webwinkel is geactiveerd, staat de module in het hoofdmenu als volgt weergegeven:

In de webwinkel module kunt u alle instellingen wijzigen m.b.t. de webwinkel en het webwinkel assortiment. U kunt hier o.a. aangeven of er betaald kan worden via iDeal of Ogone, en of er nog andere betalingsmogelijkheden beschikbaar zijn. De webwinkel module heeft naast de standaard interface in Webflow zelf ook twee interfaces die voor de buitenwereld bedoeld zijn:

  • De webwinkel
  • Het klanten portaal

In de webwinkel kan zonder in te loggen het assortiment worden bekeken en doorzocht. Artikelen kunnen eenvoudig in een winkelmandje worden geplaatst waarbij het aantal met een simpele muisklik kan worden verhoogd en verlaagd. Op ieder gewenst moment kan worden gekozen voor het afrekenen van de geselecteerde artikelen. Voor het afrekenen moet de klant zich aanmelden om de benodigde persoons- en adresgegevens beschikbaar te stellen.

In het klanten portaal kan een klant zijn eigen bestellingen en facturen bekijken. Eventueel kunnen openstaande facturen worden betaald, via dezelfde betalingswijzen die voor de webwinkel beschikbaar zijn.

In webflow is een account altijd uniek gekoppeld aan een persoon. Het is dus mogelijk dat via dezelfde persoon meerdere klanten kunnen worden bekeken. Bijvoorbeeld als deze persoon ook contactpersoon is van een bedrijf dat ook klant is. Bij het inloggen wordt door Webflow zonodig gevraagd om welke klant het gaat.