Invoeren webwinkel product eigenschap groep

Webflow v1.5 © 02-06-2010

› Hoe voer ik een webwinkel product eigenschap groep in?

› Waarvoor kan ik webwinkel product eigenschap groepen gebruiken?

› Welke velden heeft een webwinkel product eigenschap groep?

Hoe voer ik een webwinkel product eigenschap groep in?

1. Klik in het hoofdmenu op het onderdeel 'product eigenschap groepen' in de module 'webwinkel'.
  2. Webflow opent nu de module webwinkel en toont de lijst product eigenschap groepen. Zoek in de lijst de product eigenschap groep op die u wilt toevoegen aan de webwinkel en klik op het 'bewerken' icoon:
  3. Webflow toont nu het scherm invoeren webwinkel product eigenschap groep op het tabblad webwinkel product eigenschap groep.
  4. Klik op het tabblad 'talen'. Webflow opent nu het tweede tabblad.
  5. Selecteer de taal waarvoor u een vertaling wilt invoeren voor deze product eigenschap groep. Vul de vertaalde naam en de vertaalde omschrijving in. Selecteer de actie 'opslaan' en klik op de knop 'bijwerken'. Webflow slaat de webwinkel product eigenschap groep nu op in de database.
  6. Klik achter de vertaling op het 'popup' icoon:

7. Webflow opent nu de popup product eigenschap groep. Kies de gewenste product eigenschap en vul de vertaling in voor de geselecteerde taal. Klik op 'bijwerken' om de wijzigingen op te slaan.
  8. Herhaal desgewenst stap 7 voor de overige product eigenschappen. Klik op 'sluiten' om de popup te sluiten.
  9. Selecteer de actie 'opslaan' en klik op de knop 'bijwerken'. De webwinkel product eigenschap groep wordt nu toegevoegd aan de webwinkel.

Waarvoor kan ik webwinkel product eigenschap groepen gebruiken?

Webwinkel product eigenschap groepen zijn product eigenschap groepen uit het assortiment die getoond worden via de webwinkel. U kunt daarvoor verschillende vertalingen toevoegen aan de product eigenschap groep. Als een vertaling niet is ingevuld, toont Webflow de eigenschap in de standaard taal van de webwinkel. Als ook deze niet is ingevoerd, wordt de eigenschap getoond die bij het assortiment is ingevoerd.

› Klik hier om naar het onderwerp 'lijst webwinkel product eigenschap groepen' te gaan.