home | inhoud | index | zoeken

Invoeren webwinkel product categorie

Webflow v1.5 © 02-06-2010


› Hoe voer ik een webwinkel product categorie in?

› Waarvoor kan ik webwinkel product categorieën gebruiken?

› Welke velden heeft een webwinkel product categorie?

Hoe voer ik een webwinkel product categorie in?

  1. Klik in het hoofdmenu op het onderdeel 'product categorieën' in de module 'webwinkel'.
  2. Webflow opent nu de module webwinkel en toont de lijst product categorieën. Zoek in de lijst het product categorie op die u wilt toevoegen aan de webwinkel en klik op het 'bewerken' icoon:
  3. Webflow toont nu het scherm invoeren webwinkel product categorie op het tabblad webwinkel product categorie. Zet een vinkje bij 'tonen in de webwinkel'. Vul desgewenst meta tag zoekwoorden en een meta tag omschrijving in. Deze velden worden gebruikt door zoekmachines om de product categorie te indexeren.
  4. Klik op het tabblad 'talen'. Webflow opent nu het tweede tabblad.
  5. Selecteer de taal waarvoor u een vertaling wilt invoeren voor deze product categorie. Vul de vertaalde naam en de vertaalde omschrijving in.
  6. Klik op het tabblad 'afbeeldingen'. Webflow opent nu het derde tabblad.
  7. Als u voor deze product categorie in de webwinkel een afbeelding wilt tonen, selecteer dan een afbeelding met de knop 'bladeren'. Kies vervolgens de actie 'opslaan' en klik op de knop 'bijwerken'. De afbeelding wordt nu opgeslagen. U kunt meerdere afbeeldingen opslaan. U kunt dan eventueel met het aankruisvakje aangeven welke afbeelding de standaard afbeelding is.
  8. Selecteer de actie 'opslaan' en klik op de knop 'bijwerken'. De webwinkel product categorie wordt nu toegevoegd aan de webwinkel.

Waarvoor kan ik webwinkel product categorieën gebruiken?

Webwinkel product categorieën zijn product categorieën uit het assortiment die getoond kunnen worden in de webwinkel. U kunt daarvoor verschillende afbeeldingen en vertalingen toevoegen aan de product categorie. Webflow zorgt zelf dat de afbeeldingen het juiste formaat hebben voor de webwinkel, dus u hoeft deze niet per se van tevoren te bewerken. Het is wel aan te raden om het formaat van de gebruikte afbeeldingen niet teveel af te laten wijken, omdat bij het aanpassen van het formaat de kwaliteit van de afbeelding iets achteruit gaat. Webflow past bij het bijwerken de beeldverhouding niet aan. Eventuele afwijkende verhoudingen worden aangevuld met wit.


› Klik hier om naar het onderwerp 'lijst webwinkel product categorieën' te gaan.