Invoeren webwinkel verpakking

Webflow v1.5 © 02-06-2010

› Hoe voer ik een webwinkel verpakking in?

› Waarvoor kan ik webwinkel verpakkingen gebruiken?

› Welke velden heeft een webwinkel verpakking?

Hoe voer ik een webwinkel verpakking in?

1. Klik in het hoofdmenu op het onderdeel 'verpakkingen' in de module 'webwinkel'.
  2. Webflow opent nu de module webwinkel en toont de lijst verpakkingen. Zoek in de lijst de verpakking op die u wilt toevoegen aan de webwinkel en klik op het 'bewerken' icoon:
  3. Webflow toont nu het scherm invoeren webwinkel verpakking op het tabblad webwinkel verpakking.
  4. Klik op het tabblad 'talen'. Webflow opent nu het tweede tabblad.
  5. Selecteer de taal waarvoor u een vertaling wilt invoeren voor deze verpakking. Vul de vertaalde naam en de vertaalde omschrijving in.
  6. Klik op het tabblad 'afbeeldingen'. Webflow opent nu het derde tabblad.
  7. Als u voor deze verpakking in de webwinkel een afbeelding wilt tonen, selecteer dan een afbeelding met de knop 'bladeren'. Kies vervolgens de actie 'opslaan' en klik op de knop 'bijwerken'. De afbeelding wordt nu opgeslagen. U kunt meerdere afbeeldingen opslaan. U kunt dan eventueel met het aankruisvakje aangeven welke afbeelding de standaard afbeelding is.
  8. Selecteer de actie 'opslaan' en klik op de knop 'bijwerken'. Het webwinkel verpakking wordt nu toegevoegd aan de webwinkel.

Waarvoor kan ik webwinkel verpakkingen gebruiken?

Webwinkel verpakkingen zijn verpakkingen uit het assortiment die getoond worden via de webwinkel. U kunt daarvoor verschillende afbeeldingen en vertalingen toevoegen aan de verpakking. Webflow zorgt zelf dat de afbeeldingen het juiste formaat hebben voor de webwinkel, dus u hoeft deze niet per se van tevoren te bewerken. Het is wel aan te raden om het formaat van de gebruikte afbeeldingen niet teveel af te laten wijken, omdat bij het aanpassen van het formaat de kwaliteit van de afbeelding iets achteruit gaat. Webflow past bij het bijwerken de beeldverhouding niet aan. Eventuele afwijkende verhoudingen worden aangevuld met wit.

› Klik hier om naar het onderwerp 'lijst webwinkel verpakkingen' te gaan.