Bekijken product eigenschap groep

Webflow v1.5 © 01-06-2010

› Hoe kom ik bij bekijken product eigenschap groep?

› Wat kan ik allemaal zien bij bekijken product eigenschap groep?

Hoe kom ik bij bekijken product eigenschap groep?

1. Klik in het hoofdmenu op het onderdeel 'producten' in de module 'assortiment'.
  2. Webflow opent nu de module assortiment en toont de lijst producten. Klik in de knoppenbalk op het icoon 'lijst product eigenschap groepen':

Webflow opent nu de lijst product eigenschap groepen.

3. Zoek in de lijst de product eigenschap groep op die u wilt bekijken en klik op het bekijken icoon van deze product eigenschap groep:

Wat kan ik allemaal zien bij bekijken product?

Bij het bekijken scherm van de product eigenschap groep zijn alle zaken te zien van de product eigenschap groep zelf en de zaken die aan de product eigenschap groep zijn gekoppeld:

• algemene informatie
  • product eigenschappen
  • historie
  • Producten

Bij algemene informatie ziet u de naam van de ingevoerde product eigenschap groep en eventueel de ingvoerde omschrijving. Tevens vindt u hier de link 'ga naar webwinkel product eigenschap groep'. Door hierop te klikken wordt het bekijken scherm van de webwinkel product eigenschap groep geopend.

Bij product eigenschappen ziet u de namen van de ingevoerde product eigenschappen.

Bij historie ziet u of er veranderingen in de product eigenschappen groep aangebracht zijn en zo ja, wanneer, hoe laat, door wie en welke actie er uitgevoerd is. Deze lijst is standaard aflopend gesorteerd op datum. Eventueel kunt u deze lijst anders sorteren door op een van de kolomkoppen te klikken. Nogmaals op eenzelfde kolomkop klikken sorteert de lijst andersom.

Bij producten kunt u zien aan welke producten deze product eigenschap groep gekoppeld is.