Invoeren tijdseenheid

Webflow v1.5 © 23-11-2010

› Hoe voer ik een tijdseenheid in?

› Waarvoor kan ik tijdseenheden gebruiken?

› Welke velden heeft een tijdseenheid?

Hoe voer ik een tijdseenheid in?

1. Klik in het hoofdmenu op het onderdeel 'diensten' in de module 'diensten'.
  2. Webflow opent nu de module diensten en toont de lijst diensten. Klik in de knoppenbalk op het icoon 'toevoegen tijdseenheid':
  3. Webflow toont nu het scherm invoeren tijdseenheid. Voer hier de naam van de tijdseenheid in, de naam in meervoud en het aantal minuten dat de tijdseenheid duurt.
  4. Selecteer de actie 'opslaan' en klik op de knop 'bijwerken'. De eenheid wordt nu toegevoegd.

Voorbeeld video

Waarvoor kan ik tijdseenheden gebruiken?

Tijdseenheden worden gebruikt om dienst items te definiëren bij een dienst. Het geeft aan in welke eenheid de dienst wordt geleverd. De lijst dienst items kan ook op de tijdseenheid worden gesorteerd. Zie voor meer informatie het onderwerp 'invoeren dienst'.

› Klik hier om naar het onderwerp 'lijst tijdseenheden' te gaan.