Invoeren faciliteit

Webflow v1.5 © 23-11-2010

› Hoe voer ik een faciliteit in?

› Waarvoor kan ik faciliteiten gebruiken?

› Welke velden heeft een faciliteit?

Hoe voer ik een faciliteit in?

1. Klik in het hoofdmenu op het onderdeel 'faciliteiten' in de module 'assortiment'.
  2. Webflow opent nu het onderdeel 'faciliteiten' en toont de lijst faciliteiten. Klik in de knoppenbalk op het icoon 'toevoegen faciliteit':
  3. Webflow toont nu het scherm 'invoeren faciliteit'. Voer hier de naam van de faciliteit in, de status die de faciliteit heeft en eventueel een beschrijving.
  4. Selecteer de actie 'opslaan' en klik op de knop 'bijwerken'. De faciliteit wordt nu toegevoegd.

In het scherm 'invoeren faciliteit' verschijnt nu een knop naast inkoop. U klikt hierop als de betreffende faciliteit ingekocht moet worden. De popup 'inkoop faciliteit' wordt geopend. Klik hier voor meer informatie over de popup 'inkoop faciliteit'.

Voorbeeld video

Waarvoor kan ik faciliteiten gebruiken?

Faciliteiten worden gebruikt om de eventueel benodigde faciliteiten bij een dienst item te definiëren. Bijvoorbeeld: om een uur tennisles te kunnen geven is het noodzakelijk dat u beschikt over een tennisbaan. De tennisbaan is in dit voorbeeld de faciliteit.

Welke velden heeft een faciliteit?

Klik hier om naar het onderwerp 'velden faciliteit' te gaan.

› Klik hier om naar het onderwerp 'lijst faciliteiten' te gaan.