home | inhoud | index | zoeken

Velden uitvoerder

Webflow v1.5 © 24-11-2008

› tabblad: uitvoerder

› popup inkoop uitvoerder

Tabblad: Uitvoerder

Naam

invoer: tekstveld
verplicht: ja

Hier kunt u een naam voor de uitvoerder invoeren. De waarde die u hier invoert, is zichtbaar in de keuzelijst bij 'uitvoerders' in de popup 'verkoop dienstitem' bij 'diensten'. Bovendien kunt u in de lijsten van 'uitvoerders' sorteren op de naam.

Status

invoer: keuzelijst
verplicht: ja

Hier kunt u de status kiezen van de uitvoerder. Standaard staat de status op 'nieuw.' Voor meer informatie over statussen kunt u naar het onderwerp 'status van stamgegevens'.

Persoon

invoer: keuzelijst

verplicht: ja


Hier selecteert u de persoon die deze uitvoerderstaak vervult. De keuzelijst laat hier de personen zien uit de module 'relaties' die op 'actief' zijn gezet. Staat de gewenste persoon er niet tussen? Open dan een extra Webflow scherm en controleer de lijst personen. Klik hier om naar het onderwerp 'lijst personen' te gaan.

Planning

invoer: aankruisvakje
verplicht: nee

Indien u wilt dat de betreffende uitvoerder gepland kan worden, dient u hier het aankruisvakje in te klikken, zodat er een kruisje in komt te staan. Indien de module 'planning' niet is geactiveerd, dan is het aankruisvakje grijs gekleurd. U kunt deze dan niet aanklikken.

Maximale capaciteit

invoer: getalveld
verplicht: nee

In dit veld geeft u aan voor hoeveel personen deze uitvoerder maximaal kan worden ingepland. Indien de module 'planning' niet is geactiveerd, dan is het aankruisvakje grijs gekleurd. U kunt deze dan niet aanklikken.


Beschrijving

invoer: tekstveld
verplicht: nee

Webflow wordt dikwijls niet door 1 gebruiker gebruikt. Dit betekent dat een uitvoerder die u invoert volstrekt onbekend kan zijn voor uw medegebruiker zoals collega of werknemer. Het veld van 'beschrijving' is derhalve een uitstekende manier om uw medegebruiker te informeren over de desbetreffende uitvoerder. Bovendien kan het ook dienen als handig geheugensteuntje voor uzelf.

Popup inkoop uitvoerder

Inkoop

invoer: aankruisvakje
verplicht: nee

Indien de betreffende uitvoerder ingekocht moet worden, dient u hier het aankruisvakje in te klikken, zodat er een kruisje in komt te staan. Door het aanklikken van het aankruisvakje worden de overige velden in de popup 'inkoop uitvoerder' geactiveerd. De overige velden worden weer gedeactiveerd als u het aankruisvakje uitklikt.

Tijdseenheid

invoer: keuzeveld
verplicht: ja, indien 'inkoop' aangekruist is.

U kiest hier een tijdseenheid, waarin de uitvoerder ingekocht moet worden. De beschikbare tijdseenheden in het keuzeveld zijn ingevoerd in het onderdeel 'tijdseenheden' in de module 'assortiment'. Klik hier voor meer informatie over de lijst met tijdseenheden.

Prijs

Het veld 'prijs' bestaat - van links naar rechts - uit 3 velden:

Prijs exclusief BTW

invoer: getalveld
verplicht: ja, indien 'inkoop' aangekruist is.

In dit veld voert u de prijs exclusief BTW in. Voor het aangeven van eventuele gebroken getallen (breuken), moet in Webflow de decimale punt gebruikt worden. Een komma wordt niet geaccepteerd.


BTW

invoer: keuzeveld
verplicht: ja, indien 'inkoop' aangekruist is.

In dit veld kiest u uit de beschikbare BTW tarieven, te weten 0%, 6% of 19%.

Prijs inclusief BTW

invoer: getalveld
verplicht: ja, indien 'inkoop' aangekruist is.

Dit veld wordt automatisch bijgewerkt, indien de velden 'prijs exclusief BTW' en/of 'BTW' gewijzigd worden. Andersom wordt het veld 'prijs exclusief BTW' automatisch bijgewerkt als het veld 'prijs inclusief BTW' gewijzigd wordt. Voor het aangeven van gebroken getallen (breuken), moet in Webflow de decimale punt gebruikt worden. Een komma wordt niet geaccepteerd.