home | inhoud | index | zoeken

Invoeren product eigenschap groep

Webflow v1.5 © 23-11-2010


› Hoe voer ik een product eigenschap groep in?

› Waarvoor kan ik product eigenschap groepen gebruiken?

› Welke velden heeft een product eigenschap groep?

Hoe voer ik een product eigenschap groep in?

  1. Klik in het hoofdmenu op het onderdeel 'producten' in de module 'assortiment'.
  2. Webflow opent nu de module producten en toont de lijst producten. Klik in de knoppenbalk op het icoon 'toevoegen product eigenschap groep':
  3. Webflow toont nu het scherm invoeren product eigenschap groep op het tabblad product eigenschap groep. Voer hier de naam van de product eigenschap groep in. Vul desgewenst een omschrijving in.
  4. Selecteer het tabblad product eigenschappen. Vul hier de namen in van de gewenste product eigenschappen. Geef per eigenschap aan op welke positie deze elders zichtbaar moet worden. De hoogste positie is 0, daarna 1, 2 enzovoorts.
  5. Selecteer de actie 'opslaan' en klik op de knop 'bijwerken'. De product eigenschap groep en de product eigenschappen worden nu toegevoegd.

Voorbeeld video

Waarvoor kan ik product eigenschap groepen gebruiken?

Product eigenschap groepen (met bijbehorende product eigenschappen) worden gebruikt om ze desgewenst aan producten te kunnen koppelen. Bij de invoer van een product kunt u een of meerdere product eigenschap groepen selecteren en per groep aangeven welke waarden de producteigenschappen voor dat product hebben. Hiermee wordt het mogelijk gemaakt om de product eigenschappen in de webwinkel te tonen en producten te kunnen vergelijken op basis van product eigenschappen.


› Klik hier om naar het onderwerp 'lijst product eigenschap groepen' te gaan.