Invoeren product categorie

Webflow v1.5 © 23-11-2010

› Hoe voer ik een product categorie in?

› Waarvoor kan ik product categorieën gebruiken?

› Welke velden heeft een product categorie?

Hoe voer ik een product categorie in?

1. Klik in het hoofdmenu op het onderdeel 'producten' in de module 'producten'.
  2. Webflow opent nu de module producten en toont de lijst producten. Klik in de knoppenbalk op het icoon 'toevoegen categorie':
  3. Webflow toont nu het scherm invoeren product categorie. Voer hier de naam van de product categorie in.
  4. Klik eventueel op het tabblad subcategorieën. Voer hier de subcategorie(ën) van de product categorie in.
  5. Selecteer de actie 'opslaan' en klik op de knop 'bijwerken'. De categorie en eventuele subcategorie(ën) wordt nu toegevoegd.

Voorbeeld video

Waarvoor kan ik product categorieën gebruiken?

Categorieën worden gebruikt om structuur aan te brengen in de lijst producten. Door een producten in een bepaalde categorieën onder te brengen ontstaan verschillende groepen binnen de producten lijst. U kunt hierop onder andere sorteren en zoeken, maar u kunt de categorie ook gebruiken om selecties te maken bij rapportage. In Webflow bent u vrij om zelf uw categorieën en subcategorieën samen te stellen. De enige eis die Webflow aan een categorie stelt is dat de naam uniek moet zijn.

› Klik hier om naar het onderwerp 'lijst producten' te gaan.