home | inhoud | index | zoeken

Velden faciliteit

Webflow v1.5 © 18-11-2008

› tabblad: faciliteit

› popup inkoop faciliteit

Tabblad: Faciliteit

Naam

invoer: tekstveld
verplicht: ja

Hier kunt u een naam voor de faciliteit invoeren. De waarde die u hier invoert, is zichtbaar in de keuzelijst bij 'faciliteiten' in de popup 'verkoop dienstitem' bij 'diensten'. Bovendien kunt u in de lijsten van 'faciliteiten' sorteren op de naam.

Status

invoer: keuzelijst
verplicht: ja

Hier kunt u de status kiezen van de faciliteit. Standaard staat de status op 'nieuw.' Voor meer informatie over statussen kunt u naar het onderwerp 'status van stamgegevens'.

Planning

invoer: aankruisvakje
verplicht: nee

Indien u wilt dat de betreffende faciliteit gepland kan worden, dient u hier het aankruisvakje in te klikken, zodat er een kruisje in komt te staan. Indien de module 'planning' niet is geactiveerd, dan is het aankruisvakje grijs gekleurd. U kunt deze dan niet aanklikken.

Maximale capaciteit

invoer: getalveld
verplicht: nee

In dit veld geeft u aan voor hoeveel personen deze faciliteit maximaal kan worden ingepland. Indien de module 'planning' niet is geactiveerd, dan is het aankruisvakje grijs gekleurd. U kunt deze dan niet aanklikken.


Beschrijving

invoer: tekstveld
verplicht: nee

Webflow wordt dikwijls niet door 1 gebruiker gebruikt. Dit betekent dat een faciliteit die u invoert volstrekt onbekend kan zijn voor uw medegebruiker zoals collega of werknemer. Het veld van 'beschrijving' is derhalve een uitstekende manier om uw medegebruiker te informeren over de desbetreffende faciliteit. Bovendien kan het ook dienen als handig geheugensteuntje voor uzelf.

Popup inkoop faciliteit

Inkoop

invoer: aankruisvakje
verplicht: nee

Indien de betreffende faciliteit ingekocht moet worden, dient u hier het aankruisvakje in te klikken, zodat er een kruisje in komt te staan. Door het aanklikken van het aankruisvakje worden de overige velden in de popup 'inkoop faciliteit' geactiveerd. De overige velden worden weer gedeactiveerd als u het aankruisvakje uitklikt.

Tijdseenheid

invoer: keuzeveld
verplicht: ja, indien 'inkoop' aangekruist is.

U kiest hier een tijdseenheid, waarin de faciliteit ingekocht moet worden. De beschikbare tijdseenheden in het keuzeveld zijn ingevoerd in het onderdeel 'tijdseenheden' in de module 'assortiment'. Klik hier voor meer informatie over de lijst met tijdseenheden.

Prijs

Het veld 'prijs' bestaat - van links naar rechts - uit 3 velden:

Prijs exclusief BTW

invoer: getalveld
verplicht: ja, indien 'inkoop' aangekruist is.

In dit veld voert u de prijs exclusief BTW in. Voor het aangeven van eventuele gebroken getallen (breuken), moet in Webflow de decimale punt gebruikt worden. Een komma wordt niet geaccepteerd.


BTW

invoer: keuzeveld
verplicht: ja, indien 'inkoop' aangekruist is.

In dit veld kiest u uit de beschikbare BTW tarieven, te weten 0%, 6% of 19%.

Prijs inclusief BTW

invoer: getalveld
verplicht: ja, indien 'inkoop' aangekruist is.

Dit veld wordt automatisch bijgewerkt, indien de velden 'prijs exclusief BTW' en/of 'BTW' gewijzigd worden. Andersom wordt het veld 'prijs exclusief BTW' automatisch bijgewerkt als het veld 'prijs inclusief BTW' gewijzigd wordt. Voor het aangeven van gebroken getallen (breuken), moet in Webflow de decimale punt gebruikt worden. Een komma wordt niet geaccepteerd.