Invoeren verpakking

Webflow v1.5 © 31-05-2010

› Hoe voer ik een verpakking in?

› Waarvoor kan ik verpakkingen gebruiken?

› Welke velden heeft een verpakking?

Hoe voer ik een verpakking in?

1. Klik in het hoofdmenu op het onderdeel 'verpakkingen' in de module 'diensten'.
  2. Webflow opent nu de module assortiment en toont de lijst verpakkingen. Klik in de knoppenbalk op het icoon 'toevoegen verpakking':
  3. Webflow toont nu het scherm invoeren verpakking. Voer hier de naam van de verpakking in en de externe naam.
  4. Selecteer de verpakkingseenheid. Dit is de eenheid waarin de artikelen met deze verpakking worden verhandeld.
  5. Selecteer de producteenheid. Dit is de eenheid waarin het product wordt gemeten dat in deze verpakking komt te zitten. Bij het aanmaken van artikelen worden alleen de verpakkingen getoond waarvan de producteenheid overeenkomt met die van het product.
  6. Selecteer de actie 'opslaan' en klik op de knop 'bijwerken'. De verpakking wordt nu toegevoegd.

Waarvoor kan ik verpakkingen gebruiken?

Verpakkingen worden gebruikt om artikelen te definiëren bij een product. Het geeft aan in welke verschijningsvorm het product wordt geleverd. De lijst artikelen kan ook op de verpakking worden gesorteerd. Zie voor meer informatie het onderwerp 'invoeren product'.

› Klik hier om naar het onderwerp 'lijst verpakkingen' te gaan.