home | inhoud | index | zoeken

Popup verkoop dienst

Webflow v1.5 © 02-06-2010

› Hoe kom ik bij de popup 'verkoop dienst'?
› Welke tabbladen heeft de popup 'verkoop dienst'?

› Welke velden heeft de popup 'verkoop dienst'?

› Ik krijg een foutmelding als ik op 'bijwerken' klik.

Hoe kom ik bij de popup 'verkoop dienst'?

 1. Klik in het hoofdmenu op het onderdeel 'diensten' in de module 'assortiment'.
 2. Webflow opent nu de module 'assortiment' en toont de 'lijst diensten'.
 3. Zoek in de lijst de dienst op die u wilt wijzigen en klik op het bewerken icoon van deze dienst:
 4. Webflow opent nu de betreffende dienst.
 5. Klik op het tabblad 'dienst items'.
 6. Klik bij het gewenste dienst item op de knop 'verkoop'.
 7. Webflow opent nu de popup 'verkoop dienst'. Pas de gewenste velden aan.
 8. Klik op 'sluiten' om de wijzigingen op te slaan en de popup te sluiten.

Welke tabbladen heeft de popup 'verkoop dienst'?

De popup 'verkoop dienst' heeft drie tabbladen, namelijk:

 • Verkoop
 • Faciliteiten
 • Uitvoerders

Verkoop

Dit tabblad wordt standaard geopend als u op de knop 'verkoop' bij een dienst item klikt. In het tabblad kunt u een aantal eigenschappen van de verkoop van het betreffende dienst item invullen (bijvoorbeeld minimum hoeveelheid, prijs, capaciteit). Middels het aanklikken van het aankruisvak 'verkoop' geeft u aan dat het dienst item voor de verkoop bedoeld is. Als het vakje is aangekruist is het dienst item beschikbaar in de verkoop module van Webflow.

Faciliteiten

In het tabblad 'faciliteiten' kunt u de faciliteiten kiezen, waarvan u wilt dat ze gebruikt kunnen/moeten worden om het dienst item te kunnen leveren. Bijvoorbeeld: voor het geven van een uur tennisles wilt u de tennisbanen 1 tot en met 4 kunnen gebruiken. De tennisbanen 1 tot en met 4 zijn hier de faciliteiten.

De uiteindelijke totaalprijs van een dienst item wordt (bij verkoop) door het invoeren van faciliteiten beinvloed, omdat u in dit tabblad ook het verkooptarief per 'faciliteit' invoert.

Let wel: voordat u 'faciliteiten' in dit tabblad kunt kiezen moet u eerst de betreffende 'faciliteiten' ingevoerd hebben in het onderdeel 'faciliteiten' van de module 'assortiment'. Klik hier voor meer informatie over het invoeren van een 'faciliteit'.

Uitvoerders

In het tabblad 'uitvoerders' kunt u de uitvoerders kiezen, waarvan u wilt dat ze ingezet kunnen/moeten worden om het dienst item te kunnen leveren. Bijvoorbeeld: voor het geven van een uur tennisles wilt u de tennisleraren Kees en Jan kunnen inzetten. Jan en Kees zijn hier de uitvoerders.

De uiteindelijke totaalprijs van een dienst item wordt (bij verkoop) door het invoeren van uitvoerders beinvloed, omdat u in dit tabblad ook het verkooptarief per 'uitvoerder' invoert.

Let wel: voordat u 'uitvoerders' in dit tabblad kunt kiezen moet u eerst de betreffende 'uitvoerders' ingevoerd hebben in het onderdeel 'uitvoerders' van de module 'assortiment'. Klik hier voor meer informatie over het invoeren van een 'uitvoerder'.

Welke velden heeft de popup 'verkoop dienst'?

De velden van de popup 'verkoop dienst' zijn onderdeel van de dienst. Voor een overzicht van deze velden kunt u naar het onderwerp 'velden dienst' gaan.

Ik krijg een foutmelding als ik op 'bijwerken' klik.

Voordat Webflow wijzigingen in de database opslaat, worden verschillende velden gecontroleerd op juiste invoer. Voor meer informatie over foutmeldingen in Webflow kunt u naar het onderwerp 'foutmelding'.


› Klik hier om naar het onderwerp 'bijwerken dienst' te gaan.