Invoeren afbeelding

Webflow v1.5 © 01-12-2008

› Hoe voer ik een afbeelding in?

› Waarvoor kan ik afbeeldingen gebruiken?

› Welke velden heeft een afbeelding?

Hoe voer ik een afbeelding in?

1. Klik in het hoofdmenu op het onderdeel 'afbeeldingen' in de module 'beheer'.
  2. Webflow opent nu het onderdeel 'afbeeldingen' en toont de lijst afbeeldingen. Klik in de knoppenbalk op het icoon 'toevoegen afbeelding':
  3. Webflow toont nu het scherm 'invoeren afbeelding'. Voer hier de bestandsnaam van de afbeelding in en eventueel een beschrijving. U kunt het bestand ook kiezen met de knop 'bladeren'.
  4. Selecteer de actie 'opslaan' en klik op de knop 'bijwerken'. De afbeelding wordt nu toegevoegd.

Waarvoor kan ik afbeeldingen gebruiken?

U kunt afbeeldingen gebruiken in rapport sjablonen. Deze afbeeldingen worden dan in alle rapporten getoond die van het sjabloon gebruik maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan uw bedrijfslogo op een factuur.

Welke velden heeft een afbeelding?

Klik hier om naar het onderwerp 'velden afbeelding' te gaan.

› Klik hier om naar het onderwerp 'lijst afbeeldingen' te gaan.