Invoeren grafiek

Webflow v1.5 © 01-12-2008

› Hoe voer ik een grafiek in?

› Waarvoor kan ik grafieken gebruiken?

› Welke velden heeft een grafiek?

Hoe voer ik een grafiek in?

1. Klik in het hoofdmenu op het onderdeel 'grafieken' in de module 'beheer'.
  2. Webflow opent nu de module beheer en toont de lijst grafieken. Klik in de knoppenbalk op het icoon 'toevoegen grafiek':
  3. Webflow toont nu het scherm 'invoeren grafiek'. Voer hier de naam van de grafiek in, het sql statement en eventueel een beschrijving. Kies het grafiek type en het kleuren pallet.
  4. Selecteer de actie 'opslaan' en klik op de knop 'bijwerken'. De grafiek wordt nu toegevoegd.

Waarvoor kan ik grafieken gebruiken?

U kunt grafieken gebruiken in Webflow om overzichten te maken van gegevens op een grafische wijze. Grafieken zijn vooral handig om verhoudingen of trends weer te geven, die in een getallenreeks niet duidelijk naar voren komen.

› Klik hier om naar het onderwerp 'lijst grafieken' te gaan.