Invoeren mijn gegevens

Webflow v1.5 © 21-11-2010

› Hoe voer ik mijn gegevens in?

› Hoe worden mijn gegevens zichtbaar in andere modules?

› Welke velden zijn er bij mijn gegevens?

Hoe voer ik mijn gegevens in?

1. Klik in het hoofdmenu op het onderdeel 'mijn gegevens' in de module 'beheer'.
  2. Webflow opent nu de module beheer en toont het eerste tabblad van het scherm invoeren mijn gegevens. Voer hier tenminste de naam in. U kunt de overige gegevens leeg laten, maar het wordt aanbevolen om ook deze volledig in te vullen.
  3. Klik op het tabblad adressen (het tweede tabblad).
  4. Webflow toont nu het tweede tabblad. Voer hier het adres (straat en huisnummer), de postcode en de plaats in. Kies het land uit de lijst. Vink de adres types aan die van toepassing zijn op het zojuist ingevoerde adres: vestigingsadres, postadres, factuuradres en transportadres.
  5. Klik op het tabblad bankrekeningen (het derde tabblad).
  6. Webflow toont nu het derde tabblad. Vul hier de gegevens in van de bankrekeningen die u in Webflow wilt gebruiken. Als u meerdere bankrekeningen invoert, vink dan de rekening aan die standaard moet worden gekozen door Webflow.
  7. Klik op het tabblad creditcards (het vierde tabblad).
  8. Webflow toont nu het vierde tabblad. Vul hier de gegevens in van de creditcards die u in Webflow wilt gebruiken. Als u meerdere creditcards invoert, vink dan de creditcard aan die standaard moet worden gekozen door Webflow.
  9. Klik op het tabblad kleine kas (het vijfde tabblad).
  10. Webflow toont nu het vijfde tabblad. Vul hier de gegevens in van de kleine kassen die u in Webflow wilt gebruiken. Als u meerdere kleine kassen invoert, vink dan de kleine kas aan die standaard moet worden gekozen door Webflow.
  11. Selecteer de actie 'opslaan' en klik op de knop 'bijwerken'. Mijn gegevens wordt nu toegevoegd.

Voorbeeld video

Hoe worden mijn gegevens zichtbaar in andere modules?

In andere modules zijn mijn gegevens altijd zichtbaar. Hiervoor hoeft u niets te doen. Mijn gegevens worden ook gebruikt in bijvoorbeeld verkoop opdrachten, facturen en andere rapporten.

› Klik hier om naar het onderwerp 'de module beheer' te gaan.