Invoeren export

Webflow v1.5 © 01-12-2008

› Hoe voer ik een export in?

› Waarvoor kan ik exporten gebruiken?

› Welke velden heeft een export?

Hoe voer ik een export in?

1. Klik in het hoofdmenu op het onderdeel 'exporten' in de module 'beheer'.
  2. Webflow opent nu de module beheer en toont de lijst exporten. Klik in de knoppenbalk op het icoon 'toevoegen export':
  3. Webflow toont nu het scherm 'invoeren export'. Voer hier de naam van de export in, het sql statement en eventueel een beschrijving.
  4. Selecteer de actie 'opslaan' en klik op de knop 'bijwerken'. De export wordt nu toegevoegd.

Waarvoor kan ik exporten gebruiken?

U kunt exporten gebruiken om gegevens vanuit Webflow te gebruiken in andere programma's. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een boekhoudprogramma, of een spreadsheet programma als Excel. U kunt via de export zorgen dat de structuur van de gegevens netjes overeenkomt met de eisen die de andere programma's hier aan stellen.

› Klik hier om naar het onderwerp 'lijst exporten' te gaan.