Invoeren verkoop factuurtraject

Webflow v1.5 © 22-11-2010

› Hoe voer ik een verkoop factuurtraject in?

› Welke velden heeft een verkoop factuurtraject?

Hoe voer ik een verkoop factuurtraject in?

1. Klik in het hoofdmenu op het onderdeel 'klanten' in de module 'verkoop'.
  2. Webflow opent nu de module 'klanten' en toont de lijst 'klanten'.
  3. Klik in de menubalk op het icoon 'toevoegen factuurtraject':
  4. Webflow opent nu een nieuw verkoop factuurtraject op het tabblad 'factuur traject'.
  5. Geef het verkoop factuurtraject een naam, kies de gewenste status en voeg indien gewenst een omschrijving toe.
  6. Klik op het tabblad 'traject stadia'.
  7. Voeg een stadium toe door het invullen van de naam, op hoeveel dagen van het bereiken van de betalingstermijn het stadium in moet gaan (begint op (dag)), of het stadium verplicht is, het verhogingspercentage en/of het minimumbedrag.
  8. Klik op de popup 'verkoop factuurtraject' (popup bericht) en vul daar de gewenste tekst in. Deze tekst verschijnt op de factuur notificatie die naar de klant verzonden wordt. Klik op 'bijwerken' en vervolgens op 'sluiten'. De popup 'verkoop factuurtraject' wordt afgesloten.
  9. Herhaal stap 7 en 8 om meerdere stadia toe te voegen.
  10. Selecteer de actie 'opslaan' en klik op de knop 'bijwerken'.
  11. Het verkoop factuurtraject is toegevoegd en zichtbaar in de lijst 'verkoop factuur trajecten'
  12. Indien de status van het verkoop factuurtraject op 'actief' is gezet, dan kan het verkoop factuurtraject aan klanten gekoppeld worden.

Klik hier voor meer informatie over de velden van 'verkoop factuurtrajecten' en een voorbeeld van een mogelijk 'verkoop factuurtraject'.