Popup prijsopgaaf verkoop opdracht

Webflow v1.5 © 01-06-2010

› Hoe kom ik bij de popup prijsopgaaf verkoop opdracht?

› Ik krijg een foutmelding als ik op 'bijwerken' klik.

› Welke velden heeft de popup prijsopgaaf verkoop opdracht?

In de popup 'prijsopgaaf verkoop opdracht' kunt u een geldigheidsdatum en tekst toevoegen aan een verkoopopdracht, om daarmee een prijsopgaaf voor de klant te kunnen genereren. De tekst kunt u naar wens van layout voorzien.

Bij het afdrukken of emailen van de prijsopgaaf (in het actie panel) genereert Webflow een prijsopgaaf, waarin de gegevens van de verkoopopdracht (klantgegevens, artikelen, diensten) en de popup prijsopgaaf samengevoegd worden tot een overzichtelijk geheel.

Hoe kom ik bij de popup prijsopgaaf verkoop opdracht?

1. Klik in het hoofdmenu op het onderdeel 'opdrachten' in de module 'verkoop'.
  2. Webflow opent nu de module 'verkoop' en toont de 'lijst verkoop opdrachten'.
  3. Klik op het icoon 'toevoegen verkoop opdracht'

als u een prijsopgaaf wilt toevoegen aan een nieuwe verkoop opdracht. Als u een prijsopgaaf wilt toevoegen aan een bestaande verkoop opdracht zoekt u in de lijst de verkoop opdracht op die u wilt wijzigen en klikt u op het bewerken icoon van deze verkoop opdracht:

4. Webflow opent nu de nieuwe of bestaande verkoop opdracht.
  5. Klik op het tabblad 'verkoop opdracht' op de knop 'prijsopgaaf'. Webflow opent nu de popup prijsopgaaf verkoop opdracht. Pas de gewenste velden aan.
  6. Klik op 'sluiten' om de wijzigingen op te slaan en de popup te sluiten.
  7. In het actiepaneel is nu de optie 'prijsopgaaf afdrukken' beschikbaar. Indien van de klant een emailadres bekend is, wordt ook de optie 'prijsopgaaf emailen' zichtbaar. Selecteer - indien gewenst - een van de opties en klik op bijwerken. Webflow zal nu de gekozen actie uitvoeren.
  8. Indien u de optie 'prijsopgaaf mailen' gekozen heeft wordt de prijsopgaaf gemaild naar de klant. De verzonden email is nu zichtbaar in het 'bekijken scherm' van de klant, in 'Postvak Uit' in het onderdeel 'Webflow mail'.
  9. Als er geen emailadres van de klant bekend is, is de actie 'prijsopgaaf mailen' niet beschikbaar.

Ik krijg een foutmelding als ik op 'bijwerken' klik.

Voordat Webflow wijzigingen in de database opslaat, worden verschillende velden gecontroleerd op juiste invoer. Voor meer informatie over foutmeldingen in Webflow kunt u naar het onderwerp 'foutmeldingen'.

Welke velden heeft de popup prijsopgaaf verkoop opdracht?

De velden van de popup prijsopgaaf verkoop opdracht zijn onderdeel van de verkoop opdracht. Voor een overzicht van deze velden kunt u naar het onderwerp 'velden verkoop opdracht' gaan.

› Klik hier om naar het onderwerp 'bijwerken popup prijsopgaaf verkoop opdracht' te gaan.