home | inhoud | index | zoeken

Velden verkoop factuurnotificatie

Webflow v1.5 © 31-05-2010


› Ga naar tabblad 'factuur notificatie'.

› Ga naar tabblad 'verhogingen'.


Verkoop factuur notificaties zijn gegenereerd. Dit betekent dat de velden van de verkoop factuur notificatie gevuld zijn op het moment dat de factuur notificatie gegenereerd werd. De velden van de verkoop factuur notificatie zijn 'read only', tenzij de factuur notificatie heropend wordt. Klik voor meer informatie over het genereren van factuur notificaties naar het help onderwerp 'lijst verkoop factuur notificaties te genereren'.

Tabblad: Factuur notificatie

Naam

Dit veld is altijd 'read only' en dus onbewerkbaar. Immers, de factuur notificatie is gegenereerd voor deze specifieke klant en mag niet gewijzigd worden.

Datum

invoer: datumveld
verplicht: ja

Hier heeft Webflow automatisch de datum van het genereren van de factuur notificatie ingevuld. Vul desgewenst een andere datum in, of selecteer een datum van de kalender.

Bericht

invoer: tekstveld
verplicht: ja

Standaard staat hierin de tekst, zoals die is geformuleerd in het betreffende stadium van het factuur traject dat voor de betreffende klant wordt gebruikt. De tekst kunt u aanpassen. Let op: de tekst wordt alleen aangepast voor deze specifieke factuur notificatie. Als u de standaard tekst wilt aanpassen, dan dient u dat in het onderdeel 'factuur trajecten' te doen.

Tabblad: Verhogingen

Bedrag

invoer: getalveld
verplicht: nee

Standaard staan hierin de bedragen, zoals berekend bij de betreffende stadia van het factuur traject dat voor de betreffende klant wordt gebruikt. Voor de bedragen vermeld Webflow de stadia waarvoor de verhoging geldt. De bedragen kunt u aanpassen. Let op: de bedragen worden alleen aangepast voor deze specifieke factuur notificatie. Als u de standaard bedragen wilt aanpassen, dan dient u dat in het onderdeel 'factuur trajecten' te doen.


Indien er geen bedragen worden vermeld, dan zijn er geen verhogingen ingevoerd bij de stadia in het factuur traject. U kunt voor de betreffende factuur notificatie dan het gewenste bedrag invullen.